Băiețelul a cărui fotografie a devenit virală în timp ce se lupta cu cancerul s-a vindecat și acum merge la școală

- Advertisement -

Kaitlin Burge , o mamă a unui băiat care a fost diagnosticat cu cancer, a postat o fotografie sfâșietoare cu fiul ei mângâiat de sora lui mai mare în timpul chimioterapiei. Asta a fost în urmă cu peste 2 ani, iar după o luptă lungă, obositoare și grea, micuțul Beckett este acum mai bine și merge la școală.

Noi, ne-am bucurat să auzim că băiatul nu mai are leucemie și sperăm că această poveste îi va ajuta pe toți cei care trec prin momente grele acum să-și amintească că există întotdeauna speranță.

A fost o perioadă grea pentru toată lumea.
Beckett a fost diagnosticat cu leucemie limfoblastică acută pe 25 aprilie 2018, la vârsta de 2 ani. Cei 2 frați, care se află la o distanță de 15 luni, au trecut de la joacă acasă la a sta împreună într-o cameră rece de spital. Sora lui Beckett, Aubrey, pe atunci în vârstă de 4 ani, și-a privit fratele chinuindu-se să meargă și să se joace.

- Advertisement -

A petrecut 35 de zile fără sora lui

După cum ne-a spus Kaitlin, Aubrey a avut o perioadă grea. Beckett a fost și este încă cel mai bun prieten al ei. Cele 35 de zile petrecute în spital au fost 35 de zile pe care le-a petrecut ea fără fratele ei. Nu era sigură ce se întâmplă. Tot ce știa era că ceva nu era în regulă cu fratele ei, cel mai bun prieten al ei.

După cum s-ar aștepta oricine, lucrurile au fost departe de a fi ușoare și simple pentru întreaga familie. Kaitlin a scris acest lucru în legenda imaginii de mai sus: „L-am văzut pe singurul meu fiu trecând prin atâtea lucruri și încă zâmbește. Am văzut-o pe dulcea mea Aubrey trecând printr-o perioadă dificilă din viața ei și devenind atât de independentă. Și-a văzut cel mai bun prieten/frate într-o stare pe care nici o soră nu ar trebui să o experimenteze.”

Beckett a invins cancerul ca un adevărat soldat.
Cu multe suișuri și coborâșuri, călătoria a fost dificilă, dar Beckett s-a impus. După 2 ani întregi de durere, suferință și multe lupte, Beckett nu mai are cancer și merge la școală. După cum ne-a spus Kaitlin, „Se simte grozav, a terminat cu tratamentul și s-a întors la școală, în prezent în clasa întâi”.

- Advertisement -

Ultimul sau tratament a fost pe 8 august 2021, iar acum se bucură de o stare de sănătate complet curată. Astăzi, Beckett are 6 ani, iar sora lui de 7 ani este mereu alături de el. Frații încă întrețin o legătură de neîntrerupt, care a devenit și mai puternică în timpul bolii lui Beckett.