15 Fotografii care ne demonstrează că o prietenie adevarată durează o viată intreagă

- Advertisement -

Studiile au arătat că avem în jur de 396 de prietenii în timpul vieții, dar doar 33 dintre aceste prietenii vor trece testul timpului. Insa, doar 6 dintre acestia vor fi prietenii noștri apropiați, în timp ce restul nu vor mai fi decât „prieteni sociali” pentru noi.

Noi credem insa ca o prietenie reala este ceva extrem de rar si greu de gasit. Din aceasta cauza in acest articol dorim sa va prezentam mai multe fotografii care ne demonstreaza ca o prietenie adevarata dureaza o viata intreaga.

1. „Cea mai bună prietenă mi-a devenit sotie”

2. „20 de ani împreună din clasa a VIII-a!”

- Advertisement -

3. „Eu și cel mai bun prieten am recreat o fotografie”

4. Sandrei Bullock și BFF-ul ei Melissa McCarthy adoră să apară la evenimente împreună

5. Brad Pitt și Leonardo DiCaprio sunt prieteni din anii ’90 și acum sunt atât de apropiați încât au chiar porecle unul pentru celălalt.

- Advertisement -

6. „Cei mai buni prieteni, 59 de ani mai târziu”

7. Shannen Doherty și Sarah Michelle Gellar au o prietenie care durează de zeci de ani și chiar au reusit sa invinga cancerul

8. „Am fost cei mai buni prieteni de când aveam 4 ani. Iată imaginea noastră de la bal din 2013 in stanga, iar in partea dreapta noi de Crăciunul 2019.”

9. „Bunicul meu în vârstă de 97 de ani (stânga) și prietenul său în vârstă de 95 de ani (din copilărie) discută ultimele etape ale vieții”

- Advertisement -

10. „Suntem cei mai buni prieteni de când aveam 8 ani”

11. „Suntem cei mai buni prieteni încă din clasa întâi, iar ieri am absolvit liceul.”

12. „Prieteni din clasa a zecea”

13. Jennifer Aniston si cel mai bun prieten

14. Reuniti după 25 de ani

15. „Și nu m-am gândit niciodată că 17 ani mai târziu, cel mai bun prieten al meu va trăi pentru a-l întâlni pe primul meu copil.”