10 vedete care au lucrat la locuri de muncă cu salariu minim pe economie

- Advertisement -

1. Chris Pratt a lucrat la un restaurant Bubba Gump Shrimp.

Când avea 19 ani, Chris Pratt trăia într-o dubă și lucra ca ospatar. 20 de ani mai târziu, a postat o fotografie pe pagina sa de Instagram, luând masa într-unul dintre restaurantele lanțului Bubba Gump Shrimp și a scris : „De fiecare dată când mă întorc îmi amintesc de miile de creveți pe care i-am mâncat din farfuriile oamenilor in drum spre bucătărie. ”

2. Jim Carrey a lucrat ca portar.

- Advertisement -

Jim Carrey a debutat pentru prima oară în rolul de comediant de rezervă când avea doar 15 ani. Cu toate acestea, în acel moment, nu putea să-și câștige existența din asta. Și pentru că Carrey și familia sa locuiau într-o dubă pe atunci, pentru a-i sprijini financiar, în ziua în care a împlinit 16 ani, a început să lucreze ca portar la o fabrică.

Carrey a renunțat la liceu și a lucrat la fabrică timp de 2 ani până când, într-o zi, a reușit să-și câștige existența devenind un comedian profesionist.

3. Julia Roberts a lucrat la Baskin-Robbins.

Înainte de a deveni o actriță de renume mondial, Julia Roberts a lucrat ca ospatar intr-un magazin cu înghețată. Cu banii câștigați în timp ce lucra acolo, Roberts a reușit să-si plătească cursurile de actorie pe care le urma.

- Advertisement -

4. Brad Pitt a lucrat ca mascotă de pui.

Îmbrăcat în pui, Brad Pitt obișnuia să fluture un banner pentru a atrage clienții la restaurantul local El Pollo Loco . Într-un interviu, Pitt a dezvăluit că nu ii era rușine sa poarte costumul, spunând : „Omul trebuie să mănânce”.

5. Michelle Pfeiffer a fost casieră.

6. Jake Gyllenhaal a lucrat ca salvamar.

7. Hugh Jackman a lucrat ca clovn de petrecere.

- Advertisement -

8. Eva Longoria a lucrat la Wendy’s.

9. James Franco a lucrat la McDonald’s.

După renunțarea la UCLA , James Franco a fost concediat de la un teren de golf și o cafenea. Părinții lui nu l-au mai sprijinit financiar, iar el s-a străduit să găsească un loc de muncă în actorie. Atunci a început să lucreze la un McDonald’s din Los Angeles.

În timp ce lucra acolo, Franco și-a practicat accentul străin asupra clienților și a mâncat hamburgerii cu brânză care se îndreptau spre coșul de gunoi. Într-un interviu, el a dezvăluit : „McDonald’s a fost acolo pentru mine când nimeni altcineva nu era”.

10. Megan Fox a lucrat la un magazin de smoothie-uri.