13 fotografii ilegale din Coreea de Nord pe care Kim Jong Un nu ar vrea să le vedeți

- Advertisement -

01. Când vizitează membrii familiei, ghidului ii place atunci când le faci fotografii copiilor in fata computerelor, totuși, când descoperă că nu există curent electric, îți cer să o ștergi

02. O femeie printre soldați. Imaginile cu armata sunt interzise.

- Advertisement -

03. Se spune că nord-coreenii mănâncă deseori iarbă din parc și, dacă înregistrezi o imagine de genul acesta, stârnește mânia ghizilor.

04. Un exemplu rar de băiat „nedisciplinat” în Coreea de Nord

05. Un soldat care ajută la fermele locale

- Advertisement -

06. Ceva foarte important în Coreea de Nord este modul în care te îmbraci, în oraș, rareori este posibil să găsești pe cineva îmbrăcat prost.

07. Phenianul găzduiește cel mai adânc sistem de metrou din lume, întrucât funcționează ca un adăpost pentru bombe. Când fotografia a fost înregistrată, s-a solicitat ștergerea acesteia, deoarece a inclus tunelul.

08. Copii țărani care se joacă pe una dintre principalele căi din Phenian, în mijlocul mașinilor, așa cum au făcut-o dintotdeauna, de pe vremea când nu existau mașini pe șine.

09. Este interzisă fotografierea malnutriției

- Advertisement -

10. Un pictor guvernamental care lucrează la o nouă pictură murală în Chilbo, din anumite motive, este interzis să fie fotografiat.

11. Nu înregistrați niciodată momentul în care oamenii fac lucruri prostești în fața portretelor lui Kim.

12. Este interzis să faceți poze soldaților relaxați

13. Când te hotărăști să dormi în Kaesong, aproape de Dmz, ești prins într-un complex hotelier format din case vechi, un mediu foarte tensionat, unde ghizii întreabă „De ce vrei să ieși afară?”