Array

“Zeul” a coborât printre muritorii de rând! Unul dintre cei mai mari actori români circulă cu transportul în comun

- Advertisement -

Incredibil, dar adevărat! În era fiţelor, când toată lumea vrea să iasă în evidenţă cu orice preţ, unul dintre cei mai mari actori români ai tuturor timpurilor preferă modestia. Acesta se deplasează prin oraş cu transportul în comun.

Deşi a fost adulat de o ţară întreagă şi a fost vedetă în adevăratul sens la cuvântului, Mitică Popescu a rămas un om cu picioarele pe pământ. Ajuns la bătrâneţe şi rămas văduv de aproape 20 de ani, celebrul actor duce o viaţă de om obişnuit.

Ori de câte ori are nevoie, acesta nu se fereşte să se deplaseze prin Capitală cu ajutorul transportului public. Aşa s-a întâmplat şi în urmă cu câteva zile, atunci când paparazzii Spynews.ro l-au surprins pe Maestru într-o staţie RATB.

Îmbrăcat cu pantaloni lungi şi cu cămaşă, cu o geantă pe umărul drept, Mitică Popescu a aşteptat liniştit venirea autobuzului. Când maşina a apărut, actorul le-a permis unor călătări să coboare şi abia apoi s-a urcat. Aşadar, bunul simţ şi modestia nu dispar odată cu trecerea anilor.

- Advertisement -

Nascut la 2 decembrie 1936, în Bucureşti, Mitică Popescu a fost decorat la 13 decembrie 2002 cu Ordinul Naţional Serviciul Credincios în grad de Cavaler, alături de alți actori, „pentru devotamentul și harul artistic puse în slujba teatrului romanesc, cu prilejul împlinirii unui veac și jumătate de existență a Teatrului Național din București”. În plus, acesta a primit premiul pentru întreaga activitate la Gala Premiilor UNITER 2009.