Array

ZECE modele superbe de tunsori pentru femei trecute de 40 de ani. Intodeauna frumoasa si tanara

- Advertisement -

Ai trecut pragul de 40 de ani și crezi că stilul tau este acum foarte limitat în ceea ce privește alegerea tunsorilor? Nu și nu din nou!

Cel puțin, aceste tunsori sunt alegerea perfecta. Până în prezent, există zeci de opțiuni pentru tunsoare, care sunt realizate într-o varietate de tehnici.

Fiecare stilist aduce ceva nou la o tunsoare. Dar ceva rămâne aceeasi. Metoda este perfectă pentru toate femeile fără excepție, principalul lucru este să alegi exact stilul care ti se potrivește cel mai bine fetei.

1.Tunsoarea clasica

- Advertisement -

Pentru femeile cu fata lunga, puteți încerca aceasta tunsoare clasică, care trebuie să fie în mod obligatoriu cu breton drept. Stilul clasic face ca fata sa para mai rotunda, iar mulțumită bretonului, ea va va întineri și va va reîmprospăta imaginea.

2. Tunsoarea carre graduata

Tunsoarea carre este universală și se potrivește oricărei femei. Această coafură arată cel mai bine pe păr drept și ușor ondulat. Și datorită stilului această tunsoare va fi iubită de femeile peste 40 de ani, deoarece va adăuga un volum mai mare părului.

3. Tunsoare pentru par mai lung

- Advertisement -

O opțiune ideală pentru femeile care nu sunt pregătite pentru experimente îndrăznețe pe părul lung. Dar o astfel de tunsoare merge pentru femeile care au firul gros.

4. Bob

Liniile lungi din față și mai scurte la partea din spate a capului vor ajuta orice femeie să arate incredibil de proaspătă și elegantă. Și dacă adăugați o culoare interesantă în coafura bob, vă puteți întineri puțin imaginea.

5. Tunsoarea asimetrică

Un bob asimetric se va potrivi aproape la orice femeie, indiferent de vârsta sau forma feței. În plus, cu această tunsoare nu trebuie să ai grijă de stil în fiecare zi, cu excepția cazului în care, desigur, ai un păr subțire. In acest caz trebuie dat putin volum.

- Advertisement -

6. Cascada pătrată

Ai un par subtire care nu are volum? Ar trebui să alegi coafura cascadă care va adăuga instantaneu volumul necesar părului tau. Această tunsoare este absolut potrivită pentru orice femeie.

7. Tunsoarea frantuzeasca

Tunsoarea frantuzeasca arata perfect pe orice formă a feței și poate sublinia feminitatea și farmecul. Perfecta pentru femei de peste 40 de ani, deoarece va permite părului subțire să arate mai voluminos.

8. Tunsoare cu cu breton oblic

Tunsoarea cu breton oblic si-o poate permite o femeie după 40 de ani cu orice tip de păr. Acest stil subliniază conturul fetei și dă un volum complex și eficient părului tău. Un alt avantaj al acestei coafuri este că ascunde perfect defectele unei fețe alungite.

9. Tunsoarea pentru păr ondulat

Dacă aveți bucle mici, o tunsoare de lungime medie este cea mai bună alegere.

10. Tunsoarea „minge”

Este recomandata femeilor cu fata micuta.