Voință, curaj si pasiune. 9 lecții de viață de la oameni care și-au depășit limitele

- Advertisement -

1. Cindy a devenit model la vârsta de 49 de ani și și-a început propria afacere

Într-o zi, Cindy a decis să se vopsească gri și a atras atenția unui agent de casting Dolce & Gabbana, care căuta un model. Așa și-a început Cindy Joseph cariera. Cindy a fost model pentru diferite mărci, dar apoi a decis să-și înceapă propria afacere și a creat o linie de produse pentru piele și machiaj care mențin pielea sănătoasă fără a promite întinerire fantastică. Cindy crede că secretul adevăratei frumuseți constă în capacitatea de a te bucura de cine ești și de a-ți sărbători vârsta.

2. Un tatuator din Moscova a învins cancerul

- Advertisement -

A luptat împotriva acestei boli oribile timp de 51 de săptămâni și a câștigat!

3. Acest cuplu de tineri au slăbit foarte mult, iar povestea lor a devenit celebră

4. O persoană în vârstă care face autostop

- Advertisement -

Sonya Sagitova s-a retras la vârsta de 55 de ani și a decis să înceapă să călătorească. S-a dus la autostradă, și-a îndreptat degetul mare în sus și așa a început povestea ei. Sonya a fost în peste 40 de țări și în aproape toate regiunile din Rusia. „Doctorii m-au diagnosticat cu numeroase boli”, spune Sonya, „și chiar au sugerat să solicite ajutoare de invaliditate. Dar nu sunt o persoană cu handicap! Călătoresc nonstop prin lume „.

5. Banii nu pot cumpăra fericirea

În mai 1996, o femeie de succes, Heidemarie Schwermer, și-a donat toți banii săracilor, pastrând doar o valiză cu elementele esențiale pentru ea. Ea a decis să trăiască timp de un an fără a folosi niciun ban. La început, Heidemarie spăla geamurile, plimba câini și curăța case pentru hrană și cazare. Acum are 70 de ani și oferă consultații și prelegeri despre viața fără lucruri valoroase. La început plănuia să trăiască un an fără bani, dar noua ei viață a fost atât de distractivă încât a decis să nu se mai întoarcă niciodată la ceea ce avea înainte.

6. Sheri și-a început propria afacere

Într-o zi, Sheri Schmelzer, o mamă a trei ani îndrăgostită de 40 de ani, și-a întrebat copiii dacă vor să facă o activitate distractivă. Toți au crezut că decorarea cu ceva drăguț a papucilor a fost o idee strălucită. Soțul lui Sheri Rich a propus o idee de a crea un site web pentru a vinde acele mici creatii de designer. Și exact așa a fost înființată compania lor numită Jibbitz în 2005. Până în august 2006, vânzările s-au ridicat la 2,2 milioane de dolari. După un an și jumătate, afacerea lui Schmelzer a crescut cu o viteză uluitoare, iar compania Crocs a cumpărat Jibbitz cu 10 milioane de dolari.

7. Oksana și-a părăsit afacerea de familie și a renunțat la carieră de avocat pentru a deveni singura femeie care lucrează în situații de urgență pe apă la Serviciul Federal de Salvare din Moscova.

- Advertisement -

8. Tatyana și-a schimbat corpul și viața

9. Jonah Hill a slăbit 25 de kilograme pentru a deveni mai sănătos

Iona a ajuns într-un moment critic în care greutatea lui i-a amenințat viața. Așa că s-a hotarat și … ei bine, puteți vedea rezultatul.