Array

Vigantol, vitamina D3… Iti imbolnavesti copiii cu avizul medicului

- Advertisement -

Potrivit sanatate.findtalk.biz, Vigantolul, asa-zisa vitamina D nu este o vitamina ci este un hormon care duce la calcifieri necontrolate in organism, la rahitism, la dereglarea masiva a calciului ionic. De la aceasta pacoste hormonala apar multe probeleme: fontanela se inchide prea devreme, astfel incat creierul nu se mai poate dezvolta corect, afecteaza creierul si organele, se decalcifiaza oasele facandu-le „moi”.

Aceasta otrava zilnica a sugarilor nu ajuta deloc la rahitism – pt. asta se da doar – ci mai degraba il provoaca si il agraveaza. Atat doctorii cat si mamele sunt extrem de naivi crezand in propaganda concernelor farmaceutice si dau sugarilor des chiar din primele zile si fara un motiv intemeiat vigantol.

Urmarile acestei greseli evidente le puteti vedea singuri chiar din relatarile mamelor pe forumurile medicale. Studii aprofundate asupra fenomenului au fost facute abia din 2015. De cele mai multe ori , substantele ingerate ca suplimente produc efecte necunoscute inca sau nedeclarate de producator. Pentru o opinie avizata, aveti la dispozitie acest material apartinand lui Tim Spector, profesor de la King’s College din Londra.

Unul din efectele secundare putin cunoscute de mame si mai ales de medici de la vigantol si vitamina D este pierderea apetitului. Pe forumuri medicale multe mame se plang ca copii lor nu au pofta de mancare si in peste 80% din mame dau la sugari preventiv vigantol prescis de medicul pediatru (des fara motiv).

- Advertisement -

Alte efecte secundare de la vigantol si care des nu sunt trecute pe hartia insotitoare sunt:

– hipocalcemie (adica lipsa de caicu), deci agraveaza sau provoaca rahitismul in loc sa-l vindece
– crestere lenta
– diaree sau constipatie
– deformarea vaselor de sange, in special a aortei
– depuneri de calciu in creier, rinichi, vase de sange
– transpiratii abundente

Des problemele la sugari apar simultan cu administrarea de vigantol. Aceste probleme suntmai greu de identificat ca atare daca se da vigantol chiar de la inceput.

Un remediu homeopat fabricat din vigantol in dilutia CH7 (orice mama il poate face, ii trebuie doar vigantol apa si un pahar) poate anihila aceste efecte secundare si servii chiar ca dovada ca vigantolul a fost cauza dereglarilor aparute.