Vacanțele noastre pot arăta așa peste 30 de ani

- Advertisement -

Un avion perfect pentru călătorii

Eric Almas a proiectat o aeronavă ecologică și fără zgomot, cu un acoperiș transparent care permite oamenilor să facă plajă și să înoate în timpul zborului.

Ecopole plutitoare

- Advertisement -

Lilypad, un proiect de oraș plutitor de Vincent Callebaut, este un răspuns la întrebarea importantă despre creșterea nivelului oceanului. Acest oraș perfect poate găzdui 50.000 de oameni. Funcționează pe surse de energie regenerabile (vânt, lumina soarelui, forțe de maree și alte surse alternative de energie) și chiar colectează apa de ploaie.

Acest oraș are locuri de muncă pentru toată lumea, precum și zone de cumpărături, relaxare și divertisment. Acesta este probabil unul dintre cele mai bune moduri de a trăi în armonie cu natura!

Bumerangul

Este un fel de port mobil care poate înlocui o întreagă stațiune cu opțiunile sale de divertisment. Bumerangul este aproape o adevărată insulă și are propria sursă de energie.

- Advertisement -

Superyachtul

Pentru a crea acest iaht, designerul Zaha Hadid s-a inspirat din lumea subacvatică. Acolo a văzut structurile și formele de care avea nevoie și le-a folosit în munca ei creativă. Acest iaht amintește de un exoschelet și arată cu adevărat impresionant atât în ​​interior, cât și în exterior.

O insulă tropicală controlată

Acest miracol a fost creat de compania londoneză Yacht Island Design. Pare a fi o adevărată insulă tropicală plutitoare, care, apropo, are propria cascadă, o piscină cu fundul transparent și chiar un vulcan mic.

O insulă verde care purifică apa dulce

- Advertisement -

Physalia este o grădină plutitoare care a fost concepută pentru a purifica râurile și a oferi tuturor apă dulce de o calitate excelentă. Nava este echipată cu un biofiltru și își folosește grădinile pentru a curăța apa.