Array

Unic in Europa! Satul plutitor din Romania si-a deschis portile. Vezi cum arata o camera si care este pretul:

- Advertisement -

Complexul “Egreta” este un proiect unic în Europa, fiind şi prima staţiune lacustră din România. Investiţia a fost derulată cu fonduri de la Uniunea Europeană. Au fost astfel finalizate şi îşi asteapta oaspeţii 15 căsuţe suspendate pe piloni deasupra Dunării, un lung ponton fiind legatura lor cu malul românesc al fluviului.

Cazarea costă 250 de lei/noapte pentru închirierea unei căsuţe lacustre, care poate acomoda doi adulţi şi doi copii. Fiecare casă lacustră are o chicinetă, dar şi o terasă de 16 metri pătraţi, de unde se poate pescui.

Ideea proiectului este de a arata frumusetile din Clisura Dunarii direct din mijlocul naturii. Locatia deosebita o face unica in Europa. Turistii sunt invitati sa se bucure de privelestea superba a Dunarii, inconjurati de apa si departe de stresul cotidian.

- Advertisement -

Cei interesaţi de vacanţe aici pot face plimbări cu barca sau skijetul pe Dunăre, la Cazanele Dunării, sau pot ajunge la cascada Bigăr, una dintre cele mai frumoase din lume, care se află în apropiere.

Complexul are 15 bungalouri, fiecare compus din:

un dormitor la etaj,
o sufragerie dotată cu colţar extensibil,
tv led,
televiziune prin cablu,

wifi,
măsuţă,
dulap,
climă,

baie cu cabină duş,
terasă mare de 16mp la Dunăre prevăzută cu copertină soare,
măsuţă şi 2 şezlonguri,

- Advertisement -

intrare în casuţe pe bază de cartele,
recepţie,
zonă de relaxare pe ponton cu terasă cu 10 mese ,
parcare pentru 19 maşini.

Sursa: Dailynews.ro