Array

Unghiile pătrate sunt istorie! 8 forme de unghii la modă în 2018!

- Advertisement -

Unghiile sunt cartea de viziă a oricărei femei. Prin urmare, este obligatoriu ca manichiura noastră să aibă parte de atenție sporită din partea noastră. Dacă nu îți permiți, din varii motive, să ajungi la un salon de manichiură cel puțin o dată pe lună, atunci fă tot posibilul ca acasă să îți îngrijești cât mai bine unghiile.

Nu trebuie să îți lipsească din geantă o trusă pentru manichiură. Și pentru că ești o adevărată fashionistă, descoperă mai jos ce model de unghii nu se mai poartă și vezi 8 forme pe care trebuie neapărat să le încerci în 2018.

8 forme de unghii care se poartă în 2018

Unghii coffin

- Advertisement -

Acestă formă de unghii se numără printre preferințele fetelor cu o personalitate mai îndrăzneață. Unghiile trebuie să fie cât mai lungi. Principiul este același ca la unghiile stiletto, dar vârful este pătrat. Pentru că unghia este lungă, poți să încerci o mulțime de modele.

Unghii ovale

Scurte sau lungi, unghiile ovale se vor bucura întotdeauna de succes. Marginile rotunjite ți permit să încerci tot felul de modele. Totuși specialiștii recomandă să optezi pentru unghii cât mai simple. Eventual, poți să îți faci un model discret pe degetul inelar.

Unghiile pătrate și scurte

- Advertisement -

Dacă îți plac, totuși, unghiile pătrate, poartă-le cât mai scurte. Ține, însă, cont că dacă ai degetele late, această formă nu face decât să mărească și mai mult.

Unghii stiletto

Dacă mai există vreo fată care nu știe cum arată unghiile stiletto, fotografia de mai jos cred că spune totul. Această formă presupune vârfuri foarte ascuțite și se recomandă unghiilor de lungime medie. Atenție, fetelor, nu exagerați cu lungimea, pentru că riscați ca unghiile voastre să semene cu niște gheare de vultur.

Unghii ovalo-pătrate

Nu te speria! Nu este vreo ciudățenie. Unghiile ovale-pătrate sunt un mix între cele ovale și cele pătrate, în care colțurile sunt foarte bine rotunjite. Acest lucru poate să fie un avantaj, pentru că unghiile nu se mai agață. Dacă îți plac unghiile pătrate, modelul acesta nu te obligă să renunți la ele, dar te provoacă să încerci ceva nou.

- Advertisement -

Unghii migdală

Forma unghiei este exact așa cum îi spune și denumirea: de migdală. Pentru acest format, unghiille trebuie să fie cât mai lungi. Totuși, trebuie să ai mare grijă, pentru că vârful este destul de fragil și se poate rupe rapid. În rest, folosește-ți imaginația pentru modele!

Unghii neuniforme

Ciudat, nu? Pentru acest tip de unghii optează, în general, femeile nonconformiste. Vârful este alungit, iar marginile sunt imperfecte. Dacă îți place acest model, te sfătuim să ai unghiile scurte.

Unghii în formă de cerc

Chiar dacă, la prima vedere, acest format este similar cu cel al unghiilor ovale, trebuie să știi că nu este așa. Diferența este la vârful unghiei. Dacă la unghiile ovale vârful este foarte bine rotunjit, unghiile în formă de cerc evidențiază vârful și îl alungesc. Nu foarte mult, ca să nu intrăm în zona unghiilor ascuțite. Încearcă modele discrete, ca să pui formatul în valoare!