Array

Un om de afaceri a aflat accidental, după mai bine de 20 ani că cei trei copii pe care i-a crescut nu sunt ai săi

- Advertisement -

Robert Mason, un om de afaceri britanic, a aflat că cei trei fii pe care i-a crescut nu sunt, de fapt, ai lui. Bărbatul în vârstă de 55 de ani a aflat de curând că suferă de fibroză chistică, ceea ce înseamnă și că nu poate avea copii. Așa a aflat omul de afaceri că a trăit în minciună mai bine de 20 de ani, scrie Daily Mail.

Richard Mason este, cel mai probabil, infertil încă de când s-a născut. După ce a aflat teribilul diagnostic, bărbatul și-a dat în judecată fosta soție pentru fraudă de paternitate, de la care a câștigat despăgubiri în valoare de peste 270.000 de euro.

Însă doi dintre copiii pe care i-a crescut l-au avertizat că vor rupe orice legătură cu el, dacă nu renunță la proces. Ultima dată când bărbatul a mai vorbit cu băieții a fost în urmă cu trei ani.

- Advertisement -

Invitat în emisiunea Good Morning Britain, Richard Mason a povestit că a simțit că se prăbușește lumea peste el când și-a aflat diagnosticul: „Mi s-a spus că sufăr de o boală terminală, apoi am aflat că băieții nu erau ai mei. A fost foarte, foarte dificil”.

Richard Mason a efectuat și un test ADN care a confirmat că cei trei copii nu sunt ai lui. El crede că fosta lui soție, Kate, în vârstă de 54 de ani a avut o aventură de lungă durată, în anii ’90, în urma cărora s-au născut băieții.

Femeia a recunoscut că i-a fost infidelă abia în 2016, la 10 ani de când cei doi divorțaseră, iar Mason a aflat diagnosticul și a confruntat-o. Ea le-a explicat copiilor că nu era fericită în căsnicie și că își dorea foarte mult să aibă copii.

Întrebat dacă vrea să le transmită un mesaj celor doi băieți care nu mai vorbesc cu el, Mason a spus că nu a făcut nimic greșit și că îi iubește. „Băieți, eu nu am făcut nicio greșeală. Vă iubesc, ușa mea e mereu deschisă pentru voi. Puteți oricând să treceți pe la mine, să stăm de vorbă, să plângem împreună, să ne întoarcem la cum eram odată.”.

Emma, a doua soție a lui Mason, a fost diagnosticată cu cancer la sân, la doar câteva săptămâni după ce omul de afaceri a aflat că are fibroză chistică. Ea îi roagă pe băieți să renunțe la orice resentimente și să se bucure de timpul pe care îl mai au împreună.

Joel, singurul dintre cei trei copii care încă mai ține legătura cu Mason, spune că aflarea adevărului nu i-a distrus relația cu mama lui: „Nu am rupt relația cu mama din cauza asta. Suntem cu toții bine. Mama era într-o căsnicie nefericită și își dorea să aibă copii, așa că iată-ne aici. Am aflat abia în urmă cu câțiva ani că Richard nu este tatăl meu biologic”.

- Advertisement -

Joel a adăugat că nu și-a căutat tatăl biologic și că se îndoiește că acesta știe de existența lui. Tânărul în vârstă de 19 ani mai spune și că nu mai ține legătura cu unul dintre frații săi, întrucât acesta ar avea un „comportament manipulativ” și „nu este genul de persoană în preajma căreia vrei să te afli”.