Array

Un job de vis! Primesti 1.000$ pe zi pentru a manca pizza

- Advertisement -

Pizza este un fel de mâncare cu originea în Napoli, Italia. Este o pâine plată, de obicei rotundă, acoperită cu sos de roșii și brânză, plus alte topping-uri opționale, preparată la cuptor.

Pissa este un termen latin, apărut în secolul IX, care înseamnă „pâine plată”. Începând cu secolul XIV a căpătat sensul de „pâine plată acoperită cu brânză” în limba italiană. Un om care se pricepe la prepararea pizzei se numește „pizzaiolo”, iar un restaurant care servește pizza se numește „pizzerie” . De la multe pizzerii se poate comanda și la domiciliu, prin telefon sau internet. Pizza se găsește, de asemenea, în supermarket-uri, sub formă congelată.

O companie din Marea Britanie isi plateste angajatii pentru a manca pizza.

Ooni, o companie din Edinburgh, Marea Britanie, producatoare de cuptoare portabile de pizza este in cautare de 10 pasionati de gatit dispusi sa le testeze produsele. Oricine are ceva experienta in gatirea acestui preparat, poate lucra pentru ei, timp de cel putin doua zile pe luna, pentru a pregati sortimente cat mai originale de pizza, dar si pentru a o gusta, a evalua plusurile si minusurile cuptoarelor si pentru a promova brandul companiei pe retelele de socializare.

- Advertisement -

Cei mai buni preparatori vor fi rasplatiti pentru munca depusa cu 1.000 dolari pe zi, iar cei mai putin talentati si mai lipsiti de experienta care vor sa participe la aceasta provocare, vor primi cate 300 de dolari, potrivit nypost.com. Compania se va ocupa si de plata tuturor ingredientelor necesare pregatirii pizzei. Co-fondatorul Ooni a delcarat ca, pentru ei, cel mai important lucru este sa descopere oameni pentru care pizza este o adevarata pasiune.