Array

Un băiat de 11 ani curăță deșeurile de pe plajă iar rezultatul muncii sale este de apreciat

- Advertisement -

Adesea credem că este nevoie de atât de mult timp și de atâția oameni pentru a face diferența. Atât de mult încât ezităm să luăm acești pași mici pentru a face lumea noastră mai bună, mai sigură și mai curată, pentru că noi credem că acest lucru nu înseamnă nimic pe termen lung. Această poveste a lui Louis-Matisse, de 11 ani, din Cornwall, dovedește că fiecare acțiune mică ajută și că o persoană poate face atât de mult pentru cartierul și întreaga lume. Este nevoie ca noi sa fim schimbarea de care are lumea nevoie nu trebuie sa asteptam la altii sa vina cu ceva daca stim ca putem face un lucru bun pentru cei din jurul nostru nu trebuie sa asteptam.

Louis-Matisse Nicholls are misiunea de a curăța tone de așternut pe plajele din Cornwall.

Louis-Matisse Nicholls, din Newlyn, Cornwall, curăță a plajele locale și cantitatea de gunoi pe care reușește să o colecteze zilnic este incredibilă. Pe pagia lor deInstagram  , băiatul și părinții săi împărtășesc poze cu tot gunoiul care se găsește pe plajele Cornwall și în apele mării. Acestea sunt obiecte din plastic de toate felurile, mingi de tenis, frânghii, cutii, jucării, încălțăminte, anvelope și chiar telefoane mobile.

Cu ajutorul conturilor sale sociale, Louis-Matisse încurajează oamenii să folosească mai puțin plastic și cauciuc care se transformă în resturi otrăvitoare care plutesc pe mare și se află pe plajele noastre. De asemenea, participă la evenimente sociale dedicate problemelor de mediu și chiar a organizat o mică expoziție de resturi marine pe care le-a găsit pe plajele din Cornwall.

- Advertisement -

Obiectivul său este acela de a arăta oamenilor că mările noastre sunt poluate cu o grămadă de obiecte care nu ar trebui să fie acolo deloc și să-i încurajeze pe vecinii săi să devină mai înțelepți și mai responsabili.

Face multe pentru comunitatea sa

Oamenii de la Newlyn îl cunosc pe Louis-Matisse ca un tânăr devotat, care îi pasă foarte mult de cartierul său. A fost premiat chiar și cu premiul „Cetățenii Anului ” pentru cantitatea de gunoi pe care a colectat-o de pe plajele din Cornwall.

Louis-Matisse promovează, de asemenea, ideea așa-numitei „2 minute de plajă curată”, care implică faptul că fiecare bucată de așternut îndepărtat de pe plajă contează . Indiferent dacă aveți 2 minute sau o oră, acțiunile dvs. vă pot ajuta, deoarece fiecare bucată mică de resturi care a fost scoasă din mare este o bucată de resturi care nu va ucide vreodată un animal sau nu va otrăvi din nou apa. Mii de oameni s-au alăturat acestei mișcări în fiecare an, făcând planeta noastră mai curată și mai sigură, iar Louis-Matisse face multe pentru a atrage tot mai mulți adepți.

- Advertisement -

Putem urma cu totii exemplul său și să facem lumea mai bună