Array

Un avion a aterizat de urgenta pe o autostrada in timp ce masinile circulau!!! Imaginile surprinse te lasa fara cuvinte!!

- Advertisement -

Ce se stiw despre California și avioanele care suferă un eșec mecanic care aterizeaza în mijlocul unei autostrăzi? Se pare că este un lucru regulat – și, de vineri, putem adăuga un altul pe lista.

Potrivit postului local de știri NBC 7 San Diego , un avion cu un singur motor trebuia să facă o aterizare de urgență pe o autostradă din California ocupată, reușind cumva să evite să se prăbușească între masini asa ca a folosit autostrada ca pe o pista obisnuita.

Pilotat de un student de zbor în vârstă de 36 de ani și de instructor de 25 de ani, avionul Piper a suferit o problema la motorul in mijlocul zborului. Acum, studentul a renunțat foarte repede la controlul navei iar instructorul a prelucar rapid controlul instructor, care a reușit să pună în siguranță acest băiat rău la pământ. Fara ca cineva sa aibe macar o zgarietura si aici ne referim si la avion dar si la masinile care isi vedeau linistite de drumul lor.

- Advertisement -

Chiar mai impresionant? Instructorul de zbor a reușit să facă acest lucru fără să lovească vreuna dintre diferitele linii electrice care străbateau intersectia 8 lângă El Cajon. Au călătorit cam jumătate de mile în jos pe autostradă, înainte de a ajunge la oprirea completă, când serviciile de urgență ar putea veni să scoată aripile și să o scoată complet avionul de pe șosea.

Cu siguranta studentul nu o sa uite prea curand acest zbor dar nici faptul ca instructorul sau a reusit sa ii salveze viata si sa ii aduca in siguranta inapoi pe pamant. Daca privi clipul putem vedea cat de frumos mabevreaza acesta avionul si pare ca il aseaza intre masini ca si cu acolo ar fi fost locul lui de la inceput fara sa deranjeze pe nimeni. Cu siguranta acel intructor stie ce face cand se afla la bordul unui avion.