Array

Tumoarea dispare în 42 de zile. Acest medic austriac a vindecat peste 45.000 de persoane cu această rețetă

- Advertisement -

Medicul austriac, Rudolf Brojs a căutat întreaga viață un tratament alternativ pentru tumoare și a descoperit o soluție incredibilă.

Sucul său special stimulează sistemul imunitar, curăță sângele și oferă energie. Se pare că aceasă băutură luptă și împotriva tumorii. Din 1986, exista peste 45,000 de marturii ale pacientilor vindecati, care atesta faptul ca banalul tratament al lui Breuss i-a vindecat.

Barbatul a conceput un regim special de 42 de zile in care se bea doar ceai si acest suc special din legume. In aceasta perioada, celulele tumorale mor de foame in timp ce starea de sanatate se imbunatateste.

- Advertisement -

Breuss a scris o carte, intitulata “Leacul lui Breuss impotriva tumorii, leucemiei si a altor boli incurabile similare”, care a fost tradusa in 7 limbi si a fost vanduta in peste 1 milion de copii.
Ingrediente:

– 300 de grame de sfecla rosie
– 100 de grame de morcov

– 100 de grame de radacina de telina
– 70 de grame de cartof crud
– 30 de grame ridichi

Nota: Cartoful este optional, cu exceptia tumorii la ficat, unde joaca un rol important.
Preparare :
Pune toate ingredientele intr-un storcator si colecteaza sucul. Toarna-l intr-un recipient pe care il poti inchide si pastreaza-l la frigider.
Sucul se bea pe tot parcursul zilei, cate putin, 1-2 inghititituri, pana cand se epuizeaza. Cantitatea este suficienta pentru o singura zi.

De asemenea pe tot parcursul zilei trebuie sa inlocuiti apa cu ceaiuri din plante (salvie, coada calului, urzica, sunatoare).
Cum functioneaza?

Tratamentul lui Breuss impotriva tumorii consta intr-o metoda care se desfasoara pe parcursul a 42 de zile. Avand in vedere ca celulele tumorale au un alt fel de metabolism in comparatie cu cele normale, Breuss a facut o dieta care sa determine infometarea celulelor tumorale, pana la moartea lor, prin care nu le-a mai oferit ca hrana niciun tip de proteina din alimente. Dieta mentionata nu face absolut nici un rau celulelor sanatoase.

- Advertisement -

Regimul alimentar de 42 de zile al lui Breuss implica consumul ceaiului in cantitati mari, precum si a unui suc de legume dupa propria sa reteta. Tinand cont de faptul ca teoria sa spune ca celulele tumorale pot trai datorita proteinelor din alimentele solide consumate, Breuss a insistat foarte tare ca pacientii bolnavi de tumoare sa nu bea sau sa manance nimic altceva decat ceaiuri si sucuri. Asadar, prin consumul a nimic altceva decat a sucului recomandat de Breuss, timp de 42 de zile, celulele tumorale vor muri, in timp ce celulele normale nu vor fi afectate.

sursa: romania-noastra.com