Array

Tu ai idee ce mananci ?!! Priviti ce se intampla daca torni apa fierbinte peste merele cumparate din supermarket!

- Advertisement -

Probabil ştiai că cele mai multe mere pe care le găseşti în magazine sau chiar în pieţele agroalimentare sunt stropite cu ceară.
Din nefericire, suntem victimele unui sistem care ne ucide în goana după profit şi ne otrăveşte în fiecare zi cu alimentele pe care le găsim la orice pas. Legumele şi fructele au devenit adevărate bombe de chimicale ce ne pot face mai mult rău decât bine din cauza unor producători lacomi şi nemiloşi.

O metodă prin care aceştia ne otrăvesc zi de zi este poleirea cu ceară a alimentelor. Astfel, merele, perele sau orice alt fruct capată un aspect frumos şi comercial, cu preţul vieţii noastre. Iată soluţia extrem de simplă prin care putem detecta aceste trucuri periculoase! Tot ce trebuie să faceţi este să turnaţi apă fierbinte peste alimentele suspectate şi în câteva minute vă va apărea în faţă o imagine de coşmar.

Priviţi cum arată de fapt aceste otrăvuri frumos împachetate şi servite oamenilor pe post de hrană! Îngrozitor, nu pot să cred că putem mânca aşa ceva!

- Advertisement -

Daca gandul ca ai putea manca aceasta ceara iti provoaca greata, exista un truc simplu si rapid pentru a o elimina. Ai nevoie de bicarbonat de sodiu, suc de lamaie, apa calda si o periuta de dinti. Pune merele in apa in care ai amestecat bicarbonatul si zeama de lamaie si freaca bine coaja cu periuta.

Ai grija sa cureti bine merele inainte de consum, mai ales daca le dai copiilor. Pentru siguranta, opteaza pentru produse organice sau de la producatorii particulari.

Insa daca merele sunt luate din gradina si spalate au si o multime de proprietati extrem de bune:

Protejează împotriva sindromului metabolic – persoanele care consumă mere în fiecare zi, au un risc mai scăzut de a suferi, de-a lungul vieţii, de sindromul metabolic – care poate cauza diabet şi boli grave de inimă.

Sunt o sursă excelentă de multivitamine – consumate cu tot cu coajă (bineînţeles, spălate bine în prealabil), merele pot să asigure un aport crescut de vitamine şi minerale benefice sănătăţii organismului, cum ar fi: vitaminele A şi C, calciu, potasiu, fier, fosfor, acid folic şi un nivel crescut de antioxidanţi.

Reglează nivelul glicemiei – conţin anumiţi fitonutrienţi, cum ar fi quercetina, care pot să prevină fluctuaţiile bruşte ale nivelului de zahăr din sânge. De asemenea, oţetul de mere este considerat a fi un adevărat ajutor în controlarea nivelului ridicat al glicemiei, motiv pentru care este adesea folosit ca un tratament naturist în cazul bolnavilor care suferă de diabet zaharat.