Array

Trecere de pietoni 3D in Buzau!! Aceasta a fost facuta de elevii unui liceu de arte si este extremd e utila!

- Advertisement -

Elevii clasei de arhitectură de la Liceul de Artă “Margareta Sterian” din Buzău au realizat prima trecere de pietoni 3D din România.

“Proiectul este unic în România, în urmă cu o lună a circulat pe Internet un proiect cu o trecere de pietoni 3D din Danemarca. Elevii de la secţia de Arhitectură a liceului nostru au proiectat această trecere din mai multe prisme şi umbre care să creeze o iluzie optică, adică acel efect 3D, de perspectivă”, a declarat coordonatorul proiectului, Ana Maria Bogles,profesor la Liceul de Artă “Margareta Sterian”.

“Buzăul merită să iasă din anonimat și prin diverse forme de exprimare edilitară sau artistică să arătăm că avem cu ce ne mândri! Mulțumesc din suflet profesorilor și elevilor Liceului de Arte Margareta Sterian care au realizat o trecere de pietoni 3D, (unicat în România după informațiile mele). Deși rolul său este de prevenire a accidentelor, poate constitui și un punct de atracție pentru vizitatori!”, a scris pe pagina de Facebook Ionuţ Sorin Apostu, viceprimar al municipiului Buzău.

- Advertisement -

Sa speram ca o sa vedem tot mai multi elevi care sa ia atitudine si sa doreasca sa faca ceva pentru orasul lor. Astfel acestia o sa fie un exemplu pentru intreaga tara si de ce nu poate cu totii o sa invatam ceva din acest lucru. Din lucrurile mici se pot intampla adevarate minunatii.