Array

Trans Carpatic un tren complet românesc! Cum arată un vagon din primul tren de lux al României: ”Parcă eram în altă țară”

- Advertisement -


Astra Transcarpatic oferă condiții de călătorie cu mult peste cele ale operatorului de stat CFR, susțin cei care au folosit până acum serviciile companiei feroviare.

În prezent Astra Transcarpatic, care a debutat pe piața din România în urmă cu un an, asigură transportul feroviar al călătorilor pe ruta Bucureşti Nord – Craiova – Timişoara – Arad şi retur, Bucureşti Nord – Braşov şi retur, iar în perioada estivală circulă şi pe traseul Arad – Timişoara – Craiova – București – Constanța şi retur.

Începând cu lunile mai-iunie 2018, Astra Transcarpatic va mai asigura transportul de călători pe rutel : Bucureşti – Titu, Arad-Timisoara, Timişoara – Baia Mare, București-Bacău, Bucureşti – Constanța, pentru toate relaţiile şi retur.

- Advertisement -

Detalii despre rute şi preţuri găsiţi pe www.astratranscarpatic.ro.

Trans Carpatic este un tren complet românesc, concepţie a companiei Astra Vagoane Călători Arad. Investiţia în conceperea trenului, a companiei de transport Astra Transcarpatic şi a operaţionalizării rutei se ridică la 18-20 milioane euro si aparține omul de afaceri arădean Valer Blidar, potrivit profit.ro.

Fiecare cabină are câte patru paturi și este dotată cu aer condiționat, mochetă și diferite moduri de iluminare. Fiecare pat are priză, lanternă pentru citit și acces asupra iluminării compartimentului.

În timpul zilei paturile se pot strânge, iar cabina devine compartiment cu șase scaune. Toaleta este dotată cu duș, prize, uscător pentru păr și masă pentru schimbatul bebelușului. De asemenea, trenul are un minibar și WiFi gratuit.

♦ ”În sfârșit o companie de transport feroviar de persoane, care oferă condiții și standarde profesionale, la nivel înalt.”

♦ ”Am folosit de curând transportul dumneavoastră, parcă eram în altă țară, tot confortul de care ai nevoie era acolo!”

- Advertisement -

♦ ”Recomand şi eu. 72 ron pentru două persoane ruta Braşov-Bucureşti. Inter Regio la CFR -75 ron.”

♦ ”Astăzi am călătorit cu trenul privat Astra Trans Carpatic. Recomand cu toată încrederea acet tren. Într-adevăr este cel mai modern tren din România. Da, este WOW!”

♦ ”Am fost 4 persoane la vagonul de dormit pe ruta Arad – Bucureşti şi a fost excelent! Toate vagoanele sunt dotate cu wifi, aer condiţionat şi prize. La toaletă era foarte curat şi era dus. Am fost serviţi cu apa, sandwich-uri şi o cafea. Cu siguranţă vom mai merge cu acest tren ! Recomand”

♦ ”N-am crezut că o să avem în România un tren din care să nu vrei să cobori cât mai repede. Curăţenie, confort şi personal amabil. Ţineţi-o tot aşa!”

♦ ”O surpriză foarte plăcută acest tren. Am călătorit pe ruta București-Arad în condiţii civilizate şi cu personal amabil. Preţuri mai bune decât ale CFR-ului. Recomand! Hai că se poate şi la noi!”