Array

Test: modul în care țineți volanul poate spune multe despre dumneavoastra

- Advertisement -

Fiecare dintre noi are modul sau de a conduce si de a lua deciziile atunci cand se afla la volan. Insa cu siguranta cu totii sunt extrem de atenti la ce se intampla in jurul lor si la modul in care isi conduc masina. Insa cu totii am observat ca fiecare sofer tine volanul intr-un anume fel. Ei bine acest lucru poate spune foarte multe despre personalitatea unui om.

In acest articol va prezentam cam ce fel de persoana sunteti in functie de modul in care tineti volanul atunc cand sunteti in trafic.

Minimalist

Esti o persoana care prefera sa traiasca simplu si sa ia deciziile cat mai simplu fara a se complica. Preferi sa ai un grup restrans de prieteni in loc de o companie numeroasa. Insa acest lucru nu te face plictisitor. Cei din jurul tau te apreciaza pentru modul tau de viata.

- Advertisement -

Logic

Esti o persoana rationala  si responsabila. Familia ta te apreciaza pentru modul tau de a lua deciziile cele mai bune indiferent de situatie. Esti o persoana schimbatoare insa poti controla foarte bine acest lucru.

Pacifist

Esti o persoana extrem de linistita care nu poate sta intr-o cearta cu cineva. Nici macar nu ridici tonul intr-o cearta iar daca asta cum se intampla este un caz extrem de rar. Esti o persoana extrem de primitoare si cu bune abilitati de mediator.

Perfectionist

Esti o persoana perfectionista care stie ce vrea de la viata si unde trebuia sa mearga pentru a ajunge cineva. Cei din jurul tau te admira si isi doresc sa fie ca tine.

- Advertisement -

Alarmist

Esti o persona care se confrunta cu anxietate. Verifici de doua sau de trei ori daca lucrurile sunt facute asa cum trebuie iar cei din familie sunt acolo sa te ajute si sa te calmeze atunci cand este cazul. Cu totii stiu ca esti o persoana extrem de buna.

Aventurier

Esti o persoana care iubeste aventura. Sa sari cu parasuta, sa inoti alaturi de rechini sau sa mergi pe cele mai periculoase trasee, aceste lucruri pentru tine sunt o placere. Desi cei din jurul tau nu iti impartasec placerile cu siguranta iti adimira viata si curajul.

Seful

Te-ai nascut pentru a fi lider iar acest lucru se vede in urma usurintei cu care rezolvi orice problema si iti asumi responsabilitatile. Cei din jurul tau vin adesea la tine pentru sfaturi si au incredere in cuvantul tau.

Sustinator

Toata lumea te iubeste pentru ca esti acolo ca sa ii sustii si te bucuri atunci cand reusesc, si esti langa ei atunci cand au cazut. Atunci cand cei din jurul tau vor sa se lupte cu viata si sa o provoace tu iei totul asa cum este fara a te stresa.

- Advertisement -

Cool

Esti persoana care poate sa stea calma in orice situatie si sa gaseasca o solutie la orice. Traiesti fiecare zi ca si cum ai fi in vacanta si nu iti doresti sa schimbi nimic in viata ta.