Array

Statul a ANUNȚAT! Electrocasnicele vechi îți aduc sume mari de BANI

- Advertisement -

După rabla la maşini, statul oferă tichetul Rabla şi pentru electrocasnice. Programul este aproape de lansare.Fondurile au fost alocate, urmează să fie stabilită valoarea voucherelor, dar şi condiţiile de acordare. Aşa că cine are în casă electrocasnice vechi sau stricate să le mai păstreze puţin. Pot valora şi câteva sute de lei.

Aparatele electrocasnice sunt aparate care funcționează cu energie electrică și se folosesc pentru ușurarea muncilor casnice în gospodărie proprie. Aceste aparate pot avea funcții foarte variate, de la înghețarea alimentelor, coacerea acestora, la efectuarea curățeniei sau înfrumusețare personală.

Frigidere vechi, maşini de spălat cu un consum mare de energie electrică sau aparate de aer condiţionat care nu mai dau randament. Toate ar putea fi înlocuite cu un efort financiar mai mic. Cel puţin asta propune programul „Rabla la electrocasnice”.După modelul Rabla la maşini, în centrele de colectare românii vor preda electrocasnicele vechi şi vor primi un voucher pentru altele noi.

- Advertisement -

Programul Rabla pentru electrocasnice ar urma să se aplice mai ales în ceea ce priveşte aparatele de aer condiţionat, maşinile de spălat, dar şi frigiderele.

Pentru acest program, statul a alocat 20 de milioane de lei doar pentru ultimul trimestru din acest an.