Array

Spitalul în care medicii se roagă pentru pacienții lor

- Advertisement -

Foarte multă lume crede sincer că uneori, rugăciunea este calea cea mai de ajutor. Pentru ea fiecare are propriile reguli, mai vechi sau mai noi. Dar de fapt, rugăciunea în sine, nu are nicio putere. Doar ideea că te rogi te poate ajuta să ajungi acolo unde îți dorești.

Dacă nu crezi atunci când te rogi, o faci degeaba, ca și cum doar vorbești cu un amic. Dar dacă ai convingerea că lucrurile vor fi așa cum trebuie, ele se vor întâmpla cu siguranță. Rugăciunile primesc răspuns atunci când ele sunt rostite cu toată încrederea din lume.

Trebuie să credem în forța rugăciunilor pentru care nici măcar știința nu are un răspuns sau o explicație validă. Mai ales dacă mai vorbim și despre forțele divine care fac ca nevoile nastre să fie auzite și mai apoi începlinite.

Există undeva în ceruri o formă care are grijă ca vrerea noastră să fie ascultată și realizată. Aceasta se ocupă de tot ceea ce este nevoie în acest sens. Lucrurile sunt foarte simple: gândul pozitiv atrage după sine și fapta bună, așa cum negativul nu poate obține decât ceva rău.

- Advertisement -

Dar gândul fără puterea încrederii nu are nicio forță, este doar o energie. Când îți dorești lucruri materiale, nu le poți obține. Această idee este reconfirmată cu fiecare ocazie. Există și o serie de exerciții care te pot ajuta să îți dai seama ce este important chiar acum și ce poate fi amânat pentru mai târziu.

Poți nota aceste gânduri pe foaie. Dacă o veiciti peste mai mulți ani, vei realiza care sunt acele lucruri care nu mai pot fi amânate. Pe de altă parte te vei bucura dacă vei ajunge să scrii și să faci lucruri reale și importante.

Uneori, degeaba muncești zile și nopți pentru ceva anume, doar un miracol te poate ajuta să bifezi dorințele scrise pe foaie. Folosind dorințele tale, poți să obții chiar un fel de rugăciunea personalizată, care să îți dea senzația că în viață lucrurile se întâmplă.

Spre exemplu medicii în general sunt foarte talentați și au multe cunoștințe în domeniu, dar dacă aceștia se roagă, ei reușesc să facă mult mai multe lucruri utile pentru pacienții lor. Energia lor fizică și spiruală vine de undeva de sus și nu îi lasă să renunțe atunci medicina devine neputincioasă pentru rezolvarea unor cazuri.

Rugăciunea rămâne la fel de importantă și după însănătoșire pentru că așa putem evita să ne întoarcem în spitale. În fond, rugăciunea ese ca un fel de mulțumire pentru lucrul bun care ni s-a întâmplat. Este foarte important inclusiv pentru starea noastră de bine.

Nu trebuie să renunțăm la credința noastră nici atunci când dorințele pe care le avem nu prind imediat contur. Pentru unele luucruri e nevoie de mai mult timp ca acestea să se rezolve. Dacă renunți complet la acest obicei de a te ruga, lucrurile nu se pot întâmpla din senin.

- Advertisement -

Poți alege orice formă a rugăciuniii ți se pare ție mai utilă, nu există niciun standard la acest capitol. Câți oameni, atâtea rugăciuni.