Array

Sovata, statiunea perfecta pentru un weekend de neuitat!

- Advertisement -

Sovata este o statiune perfeta pentru un weekend de relaxare. Cunoscuta pentru tratamentele ginecologice care au dat de-a lungul timpului rezultate, Sovata a devenit in zilele noastre o oaza de relaxare, wellness si sanatate pentru toata lumea. In judetul Mures , la aproximativ 50km de Targu Mures, statiunea va ofera peisaje de vis, puteti vizita Lacul Ursu si va puteti relaxa intr-un complex spa unic: Danubius Spa Resort.

Ce poti face intr-un weekend la Sovata?

Lacul Ursu este unul dintre lacurile superbe pe care trebuie sa il vezi. Din 24 iunie se deschide si se poate face baie in el daca apa este calda. 

- Advertisement -

Daca doriti sa va plimbati, puteti merge cu Mocanita pe traseul Sovata-Campu Cetatii.

Aproape de Sovata este Praidul si puteti merge sa vedeti Salina de la Praid. Sovata este statiunea in care nu ai cum sa te plictisesti. Daca iti doresti sa te odihnesti si sa te simti bine, poti opta pentru un weekend de stat intr-un hotel de patru stele la SPA.

Danubius Spa Resort Sovata este locul perfect pentru o relaxare de weekend. Poti sa te relaxezi in sauna, sa te bucuri de un masaj sau sa inoti in bazinele cu apa sarata din Lacul Ursu. 

Sovata este locul unde te poti bucura de liniste, relaxare, odihna dar si te poti trata pentru diferite afectiuni.  Este o statiune superba, unde anul vin mii de turisti pentru a se bucura de apa sarata si de aerul curat de munte.