Array

Smiley a aparut in Las Fierbinti! Uite ce dialog halucinant are cu Giani si cu ce bolid de masina vine Bobita la filmari!

- Advertisement -

Smiley cu proiectul sau “Smiley omul” ia interviuri unora dintre cei mai importanti oameni din showbiz si entertainement din prezent si cauta sa invete cat mai multe de la ei.

Smiley a aparut in Las Fierbinti! Uite ce dialog halucinant are cu Giani. Smiley a fost in vizita la platourile de filmare ale serialului “Las Fierbinti” si a stat de vorba cu o parte din actorii principali. Dupa ce acum ceva timp Mihai Bobonete a facut misto de el si muzica lui intr-un interviu la restaurant, acum Smiley a venit sa-i cunoasca si pe colegii lui.

Smiley a fost atat de prompt in vizita sa in Fierbinti incat a ajuns la platoul de filmare chiar inainte sa ajunga Bobonete. Cand a ajuns si Mihai Bobonete in sat Smiley nu s-a putut abtine sa nu remarce cu ce masina a venit actorul: “Masina de Fierbinti, ce sa mai!”.Bobita s-a dat jos echipat deja de serial dintr-un Ford Mustang, masina estimata la aproximativ 50.000 de euro. Smiley a fost curios sa alfe de la Giani mai multe despre viata si cariera lui de aceasta data si a inceput cu cateva intrebari despre cariera.

- Advertisement -

“Daca esti un actor bun nu inseamna ca o sa faci si un stand-up bun, niciodata. Poti sa fii actor bun iar la poantele scrise de tine sa nu rada nimeni. O iei de la zero, dar te ajuta ca esti actor” a povestit Giani chiar in timp ce luau masa.Dupa ce au luat o masa campeneasca pe platourile de filmare si au ras de un moment extrem de delicat din showul lui Mihai Rait, Smiley a pornit spre Mogosoaia acolo unde s-a intalnit cu Adrian Vancica, Celentano din Las Fierbinti, care este si scenarist in serial.