Array

Si-a dresat poneii in cel mai uimitor mod! Animalele simpatice stiu cum sa faca manevre de resuscitare pe oameni

- Advertisement -


Cele doua animale s-au dovedit a fi foarte talentate.

O femeie si-a dresat poneii intr-un mod absolut uimitor. Acestia stiu sa faca manevre de resuscitare pe oameni, iar cea care i-a instruit se numeste Emma Massingale.

De asemenea, poneii sai au invatat destul de rapid ce au de facut atunci cand vad o persoana care se prabuseste si nu mai da semne ca poate sa se ridice. Manevrele ar putea salva foarte multe vieti.

- Advertisement -

Emma e instructor de meserie si se ocupa aproape zilnic de asemenea animale. Cabalinele pe care ea le pregateste ar putea intr-o buna zi sa ii salveze pe cei care practica echitatia, intr-o situatie de criza.

Femeia care si-a dresat poneii a surprins recent si cateva imagini cu acestia, chiar cand se aflau in actiune. Se pare ca orele de munca alaturi de caii simpatici au dat roade, pnetru ca isi luau foarte in serios misiunea.

Albert si Ernie, asa cum se numesc poneii, stiu acum sa aplice proceduri de resuscitare asemenea unei persoane. Printre manevre se afla si masajul cardiac, in caz ca cineva s-ar prabusi din pricina unui atac de cord.

Emma si-a dresat poneii dupa ce si-a dat seama ca orele pe care le petrece cu acestia pot aduce si ceva mai mult decat invatarea anumitor miscari pentru concursuri. Totodata, femeia a facut si un videoclip in care calutii sunt in plina interventie.
Imaginile au ajuns sa fie publicate in mediul online si au devenit foarte rapid virale, printre internautii care au apreciat intiativa. Cea care i-a instruit a marturisit ca in spatele clipelor usor amuzante surprinse in filmulet au stat zeci de ore de munca, pana cand poneii au invatat manevrele corecte.

„Am vrut sa le arat oamenilor ca poneii si caii se pot dovedi la fel de isteti precum sunt cainii. Pot fi antrenati sa faca lucruri incredibile in acelasi mod in care un patruped ii poate ajuta pe cei nevazatori”, a spus Emma Massingale.