Array

Satul de problemele pe care le avea cu vecinii a decis sa monteze o camera de supraveghere pe casa scarii!! Priveste ce imagini a surpris!!

- Advertisement -

In Rusia nu ne mai surprinde nimic, mai ales cand vine vorba de oameni si de ceea ce fac acestia, mai ales cand se mai afla si sub influenta bauturile alcoolice. Spre exemplu un locatar al unui bloc din Rusia avea mai mereu probleme cu vecinii care terorizau intregul bloc ori de cate ori aveau ocazia.

Satul ca cei 7 locatari ai unui aparatament : tata, mama si ce idoi fii plus bunica si inca doi nepoti care mai tot timpul sunt sub influenta alcoolului sa le disturbe linistea si nimeni sa nu faca nimic a montat o camera de supraveghere. Imaginile surprinse de aceasta vorbesc de la sine si se observa ca vecinii sunt mai tot timpul sub influenta alcoolului si fiecare membru al familiei incearca sa distruga camera de supraveghere ori de cate ori trec pe langa aceasta. Cu asemnea vecini este clar ca nu poti sta linistit in casa si sa te bucuri de cateva momente de liniste.