Array

Publicul a râs de această femeie de 53 de ani venită de la fermă: Dar priviţi reacţiile când ea începe să cânte

- Advertisement -


Acest videoclip ne dovedeşte faptul că prima impresie poate fi uneori eronată şi nu caracterizează pe deplin persoana din faţa ta. Concurenta din aceste imagini nu părea să impresioneze prea mult juriul la prima vedere, însă în momentul în care a început să cânte cu toţii au rămas muţi de uimire.

Originară din Ţara Galilor, Jacqueline Faye este o femeie plină de viaţă în vârstă de 53 de ani, care locuieşte alături de soţul ei Bobby într-o fermă din Oxfordshire. În conversaţia de început ea a dezvăluit tuturor că, pe lângă faptul că deţine la fermă pui, raţe şi cai, mai are şi doi păuni – numiţi Chas şi Dave. Înainte de audiţia pentru concursul X-Factor UK ediţia 2018, ea a recunoscut că este o mare fană de-a lui Robbie Wiliams, unul dintre membrii juriului, spunând despre el: „Nu este doar un interpret, este o icoană. E omul pe care l-aş dori în familia mea.”

Melodia pe care a interpretat-o în audiţii „You’re Our World” i-a pus în valoare vocea extrem de sensibilă şi expresivă cu care a reuşit să îi impresioneze atât pe juraţi, cât şi publicul spectator din platou.

- Advertisement -

Având deja experienţă ca artistă, Jacqueline cântând la nivel internaţional şi în Marea Britanie ca solistă la bordul navei „The London Showboat” timp de 14 ani, i-a fost extrem de uşor să abordeze această melodie cu un registru muzical atât de amplu. De la note aflate într-o tonalitate joasă până la acute impresionante, toate au fost interpretate de Jacqueline Faye cu o lejeritate uimitoare. Minunata interpretare!