Array

Proiectul unui băiat de 15 ani uimeşte oamenii din întreaga lume – la o privire mai atentă veţi vedea de ce

- Advertisement -

O eşarfă, o scrumieră şi o căsuţă pentru păsări – sunt doar trei dintre lucrurile pe care le-am făcut părinţilor mei cu ocazia Crăciunului şi a zilelor de naştere. Dar clasele de arte şi meşteşuguri pot fi mult mai creative şi mai spectaculoase.

Doar întrebaţi-l pe acest băiat de 15 ani. Când s-a înscris la cursurile unei astfel de clase, el a decis să lucreze şi în afara orelor… şi să construiască o masă care chiar să iasă în evidenţă.

Rezultatul întrece orice aşteptare, iar când băiatul de 15 ani a postat imagini despre modul în care a construit-o, a primit un val uriaş de aprecieri din partea celor pasionaţi.

Acest lucru ne demonstrează tuturor că atunci când ne punem imaginaţia şi creativitatea la încercare pentru un proiect personal, posibilităţile sunt nesfârşite. Derulaţi în jos pentru a vedea cum a fost realizată această masă, pas cu pas!

- Advertisement -

1. Totul a început cu un cadru simplu din lemn.

2. Apoi, el a adăugat un cadru interior.

3. Nu puteţi avea o masă fără picioare.

- Advertisement -

4. Piesele principale sunt asamblate, dar masa este pe cale să treacă printr-o transformare.

5. O culoare naturală va scoate mereu în evidenţă frumuseţea lemnului.

6. Acum, este timpul să instaleze cablajul. E momentul când lucrurile se schimbă complet…

7. Băiatul montează o oglindă şi pe marginea acesteia lipeşte o bandă de LED-uri RGB care la final vor oferi o luminozitate cu totul aparte.

8. Apoi, vine momentul când masa trebuie întoarsă.

- Advertisement -

9. Nu în ultimul rând, montează o oglindă cu dublă reflexie în partea de sus. Acesta este modul în care arată masa – deconectată. Acum, e timpul să pună în funcţiune luminile.

10. Iată masa finisată!

11. Culoarea ledurilor se poate schimba prin simpla apăsare a unui buton.

12. Frumoasă, nu-i aşa?

13. Indiferent de culoarea aleasă, îţi dă iluzia unui portal către o altă lume.

14. Cu acest proiect, băiatul a participat la un concurs organizat în cadrul şcolii şi a câştigat premiul cel mare. Aceasta chiar este o masă uimitoare!