Array

Priviti cum se face inghetata din gheata si sirop in plina strada!! Unii copii se plang ca nu au ultimul telefon iar acestia se bucura la putina gheata!

- Advertisement -

Din pacate traim intr-o lume extrem de diferita dintr-un loc la altul. Spre exemplu unii oameni au prea mult in schimb ce altii nu au aproape nimic. Insa se pare ca cei care au mai putin stiu sa pretuiasca mai mult orice lucru si sa se bucure de orice moment. Daca noi auzim pe strada copii care se cearca cu parintii ca nu au ultimul model de telefon, altii se bucura la o ingheata facuta in plina strada din siropt si niste gheata fisurata.

Om bogat om sărac.
Hai să vedem puţin ce au scos la iveală studiile, o paralelă între oamenii bogaţi şi oamenii săraci. Sper să vă placă aceste informaţii şi să ne luăm cu toţii învăţăminte, să ne facem o viaţă mai bună.

Aproximativ 20% din oamenii bogaţi joacă jocuri de noroc, în timp ce peste 50% dintre cei săraci o fac. Peste 80% dintre bogaţi folosesc liste (indiferent care este scopul lor) şi doar 20% dintre cei săraci fac asta.

- Advertisement -

Aproape 70% dintre bogaţi îşi scriu scopurile pe hârtie, mai puţin de 20% dintre săraci fac acest lucru. Aproape 90% dintre bogaţi citesc minim 30 de minute de zi în scopul dezvoltării lor personale şi profesionale, în timp ce doar 2% dintre săraci citesc în această direcţie.

Undeva în jur de 5% dintre cei bogaţi spun ce au în minte, iar cei săraci spun în proporţie de 70%. Aproximativ 70% dintre bogaţi abia se ating de mâncarea nesănătoasă, în timp ce aproximativ 95% dintre cei săraci consumă fast food zilnic. Aproape 80% dintre oamenii bogaţi fac mişcare de cel puţin 4 ori pe săptămână, în schimb doar 20% dintre cei săraci fac sport în mod regulat.

Peste 60% dintre oamenii bogaţi ascultă materiale audio în timp ce merg spre locurile lor de muncă, indiferent că sunt în maşină sau pe jos, în timp ce doar 5% dintre cei săraci ascultă materiale audio pentru dezvoltarea lor. Aproximativ 70% dintre oamenii bogaţi se uită maxim 1 oră pe zi la televizor, în schimb numai 20% dintre cei săraci se uită o oră pe zi la micul ecran.

Mai avem câteva exemple. Doar 5% dintre bogaţi se uită la reality show-uri, în schimb 80% dintre cei săraci se uită la reality show-uri. Bârfa la locul de muncă este la ordinea zilei doar pentru 5% dintre cei bogaţi şi pentru peste 80% dintre cei săraci.

O proporţie covârşitoare de 90% dintre oamenii bogaţi nu cred în destin, în schimb 90% dintre cei săraci, da. De asemenea, o proporţie majoră de aproape 90% dintre cei bogaţi cred în educaţia continuă, în timp ce numai 5% dintre cei săraci cred în acest tip de educaţie, adică până la sfârşitul vieţii.