Array

O maicuta a facut spectacol la un meci de baseball! A intrat pe teren imbracata in straie bisericesti.

- Advertisement -


Maicuta a devenit atat de populara dupa ce si-a facut aparitia pe un teren de baseball. Momentele s-au petrecut, in urma cu cateva zile, in Statele Unite ale Americii, atunci cand ea a jucat ca o adevarata profesionista.

Clipele absolut inedite i-au lasat masca pe cei care se aflau in randurile spectatorilor. Nimeni nu se astepta ca aceasta sa manuiasca atat de bine bata de baseball sau sa cunoasca tehnicile acestui joc preferat de majoritatea americanilor.

Maicuta a fost tot timpul imbracata in straiele bisericesti si a facut senzatie, inca din primele secunde in care si-a facut aparitia pe terenul de baseball. Femeia care si-a dedicat viata in fata lui Dumnezeu a dat dovada de multa tenacitate.

- Advertisement -

Totodata, maicuta apartine ritului romano catolic, dupa cum o sugerau si straiele pe care a ales sa le poarte cand s-a prezentat in fata oamenilor. Sora Mary Jo Sobiek a fost apreciata pentru spiritul de echipa si a efectuat o aruncare perfecta.

Totul a fost filmat, iar imaginile au ajuns rapid virale in mediul online. Internautii au ramas uimiti de abilitatile sportive ale femeii care nu se mai afla la prima tinerete. Insa, ea s-a distrat pe teren ca o adevarata pustoaica!

Maicuta a deschis partida unui meci de baseball si urma doar sa efectueze o aruncare demonstrativa. Cei din public au ramas uimiti cand au vazut ca s-a descurcat neasteptat de bine!

Sora Mary Jo Sobiek apartine de o unitate de invatamant religioasa. Aceasta si-a dedicat foarte multi ani din viata la „Marian Catholic School”. Meciul pe care l-a deschis in mod oficial urma sa se dispute intre echipele americane „Kansas City Royals” si „White Sox”.

Aceasta a fost aleasa sa arunce prima minge chiar de catre managerul echipei „White Sox”. Rick Rentria a intrebat-o pe sora Mary Jo Sobiek daca se descurca sa deschida acel meci, care s-a jucat duminica.