Array

O lectie pentru toata lumea!! Priviti ce au facut acesti soferi cand au vazut un TIR care nu putea sa iasa din zapada!

- Advertisement -

Acum ca iarna este in plina desfasurare cu totii ar trebui sa ne ajutam apropiatii si sa le oferim tot sprijinul de care au nevoie. Si chair daca nu ne sunt perosane cunoscute tot trebuie sa le sarim in ajutor. Poate odata si noi o sa fim pusi in situatia in care sa avem nevoie de spijinul cuiva.

Spre exemplu soferii din clipul postat mai sus au vazut un TIR care nu reusea sa iasa din zapada si risca sa ramana acolo, iar bietul sofer sa nu poata sa isi duca cursa la bun sfarsit. Asa ca nu au trecut indifereni pe langa el ci s-au oprit sa il ajute. Asa ca au legat 5 masini una de alta si impreuna au reusit sa scoata TIR-ul din zapada. Tot ce putem spune este ca acesti soferi merita tot respectul si aprecierea nostra. Cu siguranta ne-au oferit la toti o lectie de viata.

 

Citeste si:  Un leopard rar si-a facut selfie-uri cu o camera lasata in munti. Cum a reusit

- Advertisement -

Fotograful Terry Townshend a avut o surpriza placuta atunci cand camera lui a surprins un leopard al zapezilor in habitatul sau natural. Mai mult, felina a fost cea care si-a facut singura pozele, ceea ce multi au numit chiar “selfie-uri”.

Townsend se afla intr-o expeditie in lantul muntos din nord-vestul Chinei, intr-o zona numita Valea pisicilor datorita numarului mare de feline masive din zona. Townshend a montat camera la o inaltime de 4.900 de m, habitatul normal al unui leopard al zapezilor din Platoul Tibetan.

“Sunt coplesit de bucurie,” a declarat Townshend pentru MailOnline. “Nu as fi crezut niciodata ca pot surprinde o poza in care un leopard al zapezilor sa se uite asa direct in camera.”

Leopardul zapezilor e una dintre felinele masive ce s-au adaptat la conditiile extreme, precum cele din Platoul Tibetan. Blana lui gri il ajuta sa se camufleze cu usurinta printre stancile si flora din regiune.

- Advertisement -

Potrivit WWF, specia e rara. Mai sunt aproximativ 4.000 de specimene in natura, insa guvernul Chinei a promis ca va investi sume semnificative pentru a proteja leopardul zapezilor, ce e in pericol din cauza pierderii habitatului si a vanatului.