O femeie de 23 de ani are deja 11 copii și nu vrea să se oprească aici

- Advertisement -

Imaginați-vă că aveți nu unul, ci unsprezece bebeluși care vă cer atenția simultan. Aceasta este viața Christinei Ozturk , o femeie în vârstă de 23 de ani. De fapt, este atât de îndrăgostită de copii, încât intenționează să aibă o familie și mai mare.

O mama adolescentă

Când Christina avea 17 ani, a avut primul ei copil, Victoria. Era o mamă singură, dar viața ei s-a schimbat când și-a întâlnit soțul în timp ce era în vacanță. Potrivit ei, el s-a îndrăgostit de ea la prima vedere și i-a cerut să se căsătorească cu el și să aibă mulți copii.

- Advertisement -

Secretul pentru a avea cea mai mare familie intalnita vreodată

Majoritatea copiilor Christinei s-au născut în același timp și sunt de aceeași vârstă! Deoarece este imposibil să ai atât de mulți copii simultan, ea și soțul ei s-au orientat către mame surogat pentru a-și construi rapid o familie numeroasă. Chiar dacă nu i-a născut pe toți, este totuși mama lor biologică. Cuplul dorește să mai aibă zeci de copii, dar nu au planificat încă un număr exact.

Este nevoie de multa vointa pentru a avea grijă de copii.

- Advertisement -

Partenerul ei milionar de 56 de ani este un super tată care se asigură că nevoile tuturor sunt satisfăcute în familie. Pentru a o ajuta pe Christina să aibă grijă de copii în cel mai bun mod, au dădace și mai mulți asistenți.

O zi obișnuită pentru Christina

Christina ne spune că ea și soțul ei si-au împărțit responsabilitățile . El se ocupă de muncă, iar ea are grijă de copii. Se plimbă, joacă jocuri de societate și se uită regulat la filme cu copiii. Au rezervat weekend-urile pentru un timp de familie de calitate și, indiferent de zi, se asigură că își iau masa împreună.