Array

O comună săracă din Caraş Severin se bucura de o comoară: Apa cu aur şi argint

- Advertisement -

Recent, nişte întreprinzători români au început să exploateze izvorul respectiv, spre marea bucurie a localnicilor. Ce-i drept, oamenii ştiau de mult timp că apa aceea e cea mai sănătoasă, dar nu credeau să vadă pe cineva care să investească în lichidul cu aur relateaza observator.tv .

Descoperirea a adus motiv de surprindere și de bucurie pentru toți. Ce-i drept, oamenii ştiau de mult timp că apa aceea e cea mai sănătoasă, dar nu credeau să vadă pe cineva care să investească în lichidul cu aur.

Într-o comună săracă din Caraş Severin există o comoară: apă cu aur! De fapt, nu doar cu aur, ci şi cu argint, plus nişte minerale foarte bune pentru organism, cum ar fi calciul şi magneziul.

Apa nu-şi pierde din proprietăţi. Este o apa care iese constant la 12 grade. O apă naturală care nu suferă nicio îmbunătăţire în procesul de îmbuteliere.

- Advertisement -

Argintul este duşmanul infecţiilor, iar aurul este aliatul frumuseţii.

Nicăieri în lume nu există apa naturală atât de bogată în coloizi de aur şi argint ca aceea din Ocna de Fier. A fost medaliată cu trei stele în Bruxelles, iar casele mari dau şi trei euro pe o sticlă de 700 de mililitri.

Fabrica lucrează numai la comandă şi livrează apa în Statele Unite, dar şi în China şi Emiratele Arabe, unde a şi obţinut, recent, o distincţie.

Fabrica a fost deschisă în urmă cu un an şi i-a bucurat pe localnici.

În prima etapă, investiţia s-a ridicat la 3 milioane de euro, dar, pentru 2018, se vor mai investi aici un milion şi jumătate de euro.