Array

„Nu doar de ziua mea” o melodie superba in care oricare din noi se poate regasi!!!

- Advertisement -

Prin muzica cu totii reusim sa ne linistim si sa spunem celor din jur ce ne apasa si ce ne doare cel mai tare. Indiferent ca sunt bucurosi sau ca avem o zi mai proasta muzica ne ajuta sa trecem peste si sa ne regasim in fiecre melodia starea noastra din acea zi indiferent cum a fost ea.

In clipul postat mai sus putem asculta melodia „Nu doar de ziua mea” o melodie superba care spune rugamintea unui copil catre parintii sai. Acesta ii roaga sa le poata vorbi despre orice si sa il asculte sa nu se mai certe si sa il inteleaga si pe el atunci cand are cea mai mare nevoie de acest lucru. Melodia a emotionat o multime de oameni iar reprezentatia celor doi artisti Andra si Calin Goia a dat acestei melodii o nota aparte care te face sa tresari la fiecare vers.

Alexandra Irina Măruță cunoscută mai bine sub numele de scenă Andra, este o vedetă de televiziune și cântăreață română de muzică pop, și R&B. Primul său disc single, Andra îl lansează în anul 2001, la doar 14 ani, menținându-se pe primele locuri de la debut până în prezent, în cadrul Romanian Top 100.

- Advertisement -

Începându-și cariera muzicală de la vârsta de 7 ani, aceasta a avut prima sa interpretare la un concurs muzical intitulat Tip Top Minitop în calitate de invitată, interpretând piesa lui Whitney Houston I Will Always Love You. Pe lângă muzica pop, aceasta cânta alternativ și muzică populară, drept pentru care a mers la un concurs intitulat Pe fir de baladă la vârsta de 9 ani, ce avea loc la Târgu Jiu. După ce concursul s-a finalizat, Andra nu a reușit să obțină unul din primele trei locuri, însă a câștigat o mențiune. La vârsta de 11 ani, aceasta a participat la alt concurs intitulat Festivalul Concurs de Interpretare Folclorică Toamna Arieșeană unde de această dată a câștigat primul loc. Pe lângă concursurile de muzică populară aceasta a mers și la concursuri de muzică ușoară, câștigând numeroase premii.

La 24 mai, s-a născut Calin Goia, in Cluj-Napoca, Judetul Cluj, Romania. Este un cantaret de muzica pop-rock. S-a remarcat ca solist al trupei Voltaj, sustinand cu aceasta concerte si turnee atat in tara cat si in strainatate. Este unul dintre cei mai talentati artisti romani, avand numerosi fani care il sustin si care vin la concertele sale de fiecare data. Si-a petrecut copilăria în oraşul natal. Pasiunea pentru muzică a apărut încă din copilărie, la 6 ani a studiat vioara; apoi, în gimnaziu, flautul şi chitara.

În perioada facultăţii, a început în paralel să studieze canto la Şcoala Populară de Artă din Cluj-Napoca.
În anul trei de facultate, la 20 de ani, s-a mutat la Bucureşti pentru a da o şansă unei cariere în muzică. La mai puţin de o lună de la venirea în capitală, a fost cooptat în Şcoala Vedetelor. Urmează cursurile Academiei de Studii Economice Bucureşti, pe care le finalizează.
Se alătură trupei VOLTAJ. Una dintre cele mai mari dorinte ale sale este ca trupa Voltaj sa ramana in topuri macar inca 20 de ani de aici incolo.