Array

Nepoata îşi ia bunicul de mână şi îşi face intrarea pe ring. Ceea ce urmează îi lasă pe toţi fără cuvinte

- Advertisement -

Pasiunea pentru dans nu are vârstă şi nu puţine ori ne este dat să admirăm perechi inedite de dansatori formate din părinţi şi copii sau din bunici şi nepoţi. O fetiţă şi bunicul ei ne încântă privirea cu un moment dansant de toată frumuseţea.

Maeve, o fetiţă în vârstă de 10 ani, l-a rugat pe bunicul ei, Bill Jones (72 de ani), să interpreteze împreună un duet. Cei doi au repetat câte o oră pe săptămână timp de mai bine de o lună la şcoala ei, „Top Dance Center” din Reading, Massachusetts, iar rezultatul a fost unul cu totul remarcabil.

Pentru reprezentaţia lor extraordinară nepoata şi bunicul au ales ca fundal muzical melodia „When I’m Gone” interpretată de Anna Kendrick care subliniază foarte bine elementele de step pe care cei doi dansatori extrem de talentaţi le execută cu multă virtuozitate.

Bucuria fetiţei, dar şi entuziasmul bunicului, se împletesc în mod armonios, amândoi reuşind să-şi sincronizeze paşii perfect. Nimeni nu ar fi crezut că o persoană vârstnică precum bunicul acestei fetiţe poate dansa cu atâta lejeritate acest dans pentru care îţi trebuie un ritm susţinut şi o coordonare a mişcărilor şi a paşilor extraordinară.

- Advertisement -

Prezenţa lor scenică adorabilă, sincronizarea perfectă a mişcărilor şi piruetele extrem de frumoase conferă momentului o drăgălăşenie incredibilă. Acest videoclip este fantastic şi plin de iubire şi cu siguranţă i-a emoţionat pe toţi cei prezenţi care i-au aplaudat la scenă deschisă.