Array

Moșule, ce-ai pățit? O colecție de poze dezastruos de amuzante cu Moș Crăciun

- Advertisement -

O fotografie cu Moș Crăciun – visul oricărui copilaș în preajma sărbătorilor. Dar ce se întâmplă când înfățișarea Moșului nu se ridică la nivelul așteptărilor?

Special Arad vă prezintă o colecție de fotografii din „arhivele” diferitelor familii, în urma cărora copiii și-au promis, probabil, că nu mai vor niciodată jucării sub brad… Moș Crăciun este un personaj mitologic care împarte cadouri tuturor copiilor în noaptea de Crăciun (de 24 spre 25 decembrie).

Chiar dacă mitul poate varia de la zonă la zonă, în special în funcție de clima în perioada Crăciunului (care pleacă de la o iarnă înghețată în emisfera nordică și ajunge la o vară călduroasă în emisfera sudică), în general Moș Crăciun este imaginat ca fiind îmbrăcat într-un costum roșu, având o barbă lungă și albă și locuind într-o țară nordică (mai frecvent în Finlanda sau în Canada).

Spiridușii îl ajută la pregătirea cadourilor în atelierul Moșului. El împarte cadourile cu ajutorul unei sănii zburătoare, ce este trasă de reni (sau pe o planșă de surf în Australia).

- Advertisement -

 

 

 

- Advertisement -

 

 

 

 

- Advertisement -

 

 

 

 

 

 

 

Santa Babies funny picturesFashion cool picture gallery wallpaper online web