Array

Moment inedit la Vocea României. Toți antrenorii s-au ascuns după scaune când au auzit-o pe Celine

- Advertisement -

9 concurenți au reușit vineri să întoarcă scaunele antrenorilor la Vocea României! Spectacolul a fost vineri seară atât pe scenă, cât și pe scaunele antrenorilor la Vocea României.

Concurenții au venit extrem de bine pregătiți, hotărâți să impresioneze și să continue competiția.

Tudor, Irina, Andra și Smiley au avut argumente puternice pentru fiecare voce care i-a făcut să tresară, apelând la detalii tehnice, dar și la emoție sau actorie.

- Advertisement -

Încă 9 concurenți au reușit vineri seară să transmită bucurie și energie prin melodiile pe care le-au interpretat și să ocupe locuri în cele patru echipe.Un moment inedit la Vocea României a avut loc atunci când a început să cânte Mădălina Celine Coca. Tânăra lucrează ca analist financiar într-o bancă din Paris, însă a decis să-și încerce norocul la show-ul din România.

După ce a început să cânte, toţi antrenorii au lăsat scaunele să se întoarcă, însă ei au rămas ascunși în spatele lor.“Nu am mai avut aşa emoţii de când îmi aşteptam rezultatele de la BAC”, a mărturisit Smiley.

“Ce să mai lungim treaba. Tu eşti “Vocea României” pentru mine”, a fost și reacția Andrei.

Celine a ales să meargă în echipa Andrei.

Bucurie, atitudine și voci impresionante

Antrenorii au apelat vineri la toate armele pentru a convinge cele mai bune voci din cea de-a cincea rundă de audiții pe nevăzute să li se alăture, iar Irina a decis să o blocheze pe Andra pentru o concurentă cu un timbru vocal fabulos.

- Advertisement -

Însă norocul nu a fost de partea Irinei, deoarece concurenta l-a ales pe Smiley. A fost un spectacol savuros, plin de energie, replici acide și amuzante și reacții care au surprins, dar și de altruism de care au dat dovadă Tudor și Andra atunci când și-au ajutat colegii în lupta pentru un participant.

După o seară plină de vibrație și piese care au transmis emoții artistice și energie, antrenorii și-au atras în echipe noi concurenți.

Tudor le-a urat bun venit lui Dombi Șandor și Luizei Cobori, Irina și-a mărit echipa cu Feihong Basigu și Oana Tăbultoc, Andra i-a descoperit pe Elena Hasna, Mădălina Celine Coca și Cătălin Turbatu, iar Smiley i-a primit fericit în echipa lui pe Andreea Popa și Letiția Roman.Cea de-a 5-a ediție a sezonului 8 Vocea României a fost lider de audiență pe toate segmentele de public! Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul a înregistrat 11.2 puncte de rating și 33.5% share, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 3 puncte de rating și 8.9% share.

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, peste 1.7 milioane de telespectatori au urmărit spectacolul de la Vocea României, iar în minutul de maximă audiență de la 21:15, aproape 2 milioane de români au fost cu ochii pe cea mai tare competiție a vocilor.