Array

Moment EMOȚIONANT și mesaj DUR pentru politicieni la „X Factor”. Leonard Pârvu a cântat o piesă pe care a compus-o pentru sora lui cu dizabilități. ”PENTRU UN OM CU PICIOARELE GOALE, FERICIREA ESTE…”

- Advertisement -

Horia Brenciu a fost copleșit de emoții în timpul emisiunii X Factor. Un rapper a urcat pe scena concursului, iar versurile melodiei sale l-au atins la casa sufletului pe Horia. Vedeta nu a putut să treacă atât de ușor peste momentul respectiv, ba chiar l-a rugat pe interpret să repete un anumit vers.

Piesa era o compoziție proprie a lui Leonard Pârvu din Plopeni. Faptul că a urcat pe scena X Factor reprezintă pentru el o foarte mare realizare personală și o motivație suplimentară în perspectiva viitorului artistic.„Am venit aici ca să transmit un mesaj. Am venit cu o piesă compusă de mine despre copiii cu dizabilități. Sora mea este unul dintre ei”, declară Leonard.

Brenciu ascultă piesa și se citește pe chipul său că este foarte impresionat. Replica sa îi ia prin surprindere atât pe jurați, cât și pe spectatorii prezenți în sală.

- Advertisement -

„Eu am o singură rugăminte la tine și vreau să mai aud încă o dată acel vers. Mie mi se pare cel mai frumos auzit vreodată pe scena X Factor. Te rog să repeți versul cu picioarele goale”.

Iar tânărul rapper nu așteaptă să fie rugat de două ori și repetă versul care l-a marcat pe Horia Brenciu: „Pentru un om cu picioarele goale fericirea este o pereche de sandale, iar pentru cel olog, se știe, să meargă și desculț ar fi o bucurie!”

Brenciu vede un moment de geniu în piesa tânărului rapper. Iar versul respectiv i-a trezit vedetei amintiri pe care nu le-a ținut ascunse. „A atras atenția asupra unui lucru prin care am trecut și eu în familia mea. El a fost un fel de „băi, stați că mai avem și noi probleme. Mai uitați-vă din când în când și către noi!”.