Array

Mihai Bendeac terminat dupa un pui de catel gasit intr-un cimitir! L-a botezat “X” si a plans cand l-a lasat la un adapost!

- Advertisement -


Actorul s-a atasat foarte rapid de un catel maidanez extrem de simpatic si a plans la despartirea de animalut.

Mihai Bendeac terminat dupa un pui de catel gasit intr-un cimitir! Mihai Bendeac a fost la un pas sa adopte un catelus gasit in timpul auditiilor X Factor. In una dintre plimbarile lui prin tara a dat peste un pui de catel care i-a topit inima.

Desi de multe ori pozeaza in macho sau in tipul dur care nu prea isi lasa emotiile la vedere, de data asta Mihai Bendeac i-a impresionat pe telespectatori cu latura sa umana. S-a atasat foarte mult de un pui de catel maidanez gasit pe strazi si a l-a luat cu el in autocarul X factor, dar bineinteles dupa ce l-a botezat “X”.

- Advertisement -

“Am vrut sa-l las acolo, m-am dus intr-un loc in care sa nu ma mai vada, dar cand m-am uitat sa vad ce face el era tot cu ochii la mine si a facut o fata mirata cand a m-a vazut din nou. In momentul ala m-am inmuiat.” a declarat Mihai Bendeac.

De remarcat este faptul ca acest pui de catel care l-a facut pe actor sa devina atat de sensibil chiar este foarte simpatic si are niste ochi foarte induiosatori. “Cum or putea altii sa se uite in ochii lor si sa-i lase acolo?” a fost intrebarea pe care actorul si-a pus-o retoric.

Echipa X Factor a plecat cu catelul in drum spre un adapost de animale. In tot acest timp in masina cu Bendeac, colegul lui, Vlad Dragulin nu era atat de impresionat de descoperirea actorului pentru ca dormea fara probleme pe scaun langa el, in timp ce Mihai se juca cu animalutul.

Momentul cu adevarat emotionant abia acum a venit cand dupa ce l-a lasat intr-o camera din adapostul de catei, Mihai Bendeac a inceput sa planga. “Cum statea ma frate, statea asa pe ganduri si se uita la mine. Parca spunea, cui ma lasi? Cand l-am lasat acolo, ba parca mi-am lasat copilu, asa am avut senzatia!” a spus el vizibil emotionat.