Array

Meghan gateste pentru Grenfell: Ducesa face călătorii secrete pentru a ajuta voluntarii sa faca acte de caritate

- Advertisement -


Ducesa de Sussex a făcut călătorii secrete într-o moschee comunitară pentru a găti cu victimele din Turnul Grenfell, după infernul îngrozitor care a lăsat 72 de morți.

Rachel Meghan Markle s-a născut pe 4 August 1981, în Los Angeles County, California. Mama ei, Doria Carlos Ragland, un asistent social și instructor de yoga, locuiește în View Park–Windsor Hills, California. tatăl ei, Thomas Markle Sr., care locuiește în Mexic, este caștigător al unui Premiu Emmy director de lumini, a cărui profesie a dus la vizitele dese ale fiicei lui pe platoul de filmare a serialului Familia Bundy. Deși Markle au urmat un liceu Catolic, ea se declara a fi Protestant. Părinții ei au divorțat în 1987 sau 1988, când Markle avea șase ani. are doi frați din partea tatalui, Thomas Markle Jr. și Samantha Grant.

Descriindu-și strămoșii, Markle a spus: „tatăl meu este caucazian și mama mea este Afro-Americană. Eu sunt pe jumătate negru și jumătate alb. … Am ajuns să îmbrățișeze spune cine sunt, pentru a împărtâși de unde sunt, să-mi exprim mândria de a fi puternică, încrezătoare, o femeie de rasa-mixtă.” Mama ei este descendentă din sclavi Africani din Georgia, și tatăl ei are rădăcini olandeze, engleze, coloniști irlandezi. Printre tatălui ei este strămoșii al lui Sir Philip Wentworth și Maria Clifford, un descendent al Regelui Edward III al Angliei, și Căpitanul Christopher Hussey.

- Advertisement -

Markle a crescut în Hollywood.de la vârsta de cinci ani, a fost educat[ la școli private, începând de la Hollywood Little Red Schoolhouse. Markle mai târziu a urmat la Heart High School, o scoală catolică privată de fete din Los Angeles. La vârsta de 11 ani, a susținut o campanie de succes pentru a face o companie să schimbe reclama difuzată de televiziune, pe care a privit-o ca find sexistă fost profilată de Linda Ellerbee pe Nick News. Markle a absolvit în 2003 la Universitatea Northwestern, în apropiere de Chicago, unde a obținut o diplomă de licență cu dublă specializare în teatru și studii internaționale. Vorbind în revista Vogue în 2013, Markle a spus revistei cum la vârsta de 20 de ani, și ne având suficiente credite pentru a finaliza primul an de facultate, ea a aplicat cu succes pentru un stagiu la ambasada SUA din Buenos Aires, Argentina.