Array

Medic oncolog recunoaste: „am falsificat analizele pacientilor pentru a vinde chimioterapii toxice „

- Advertisement -

Medicii oncologi isi castiga pe zi ce trece reputatia de sarlatani si escroci. Au devenit un fel de negustori bine platiti care otravesc pur si simplu pacientii pe moarte pretinzand ca le-ar vinde „leacul” pe care nici macar nu il detin.

Iata exemplul perfect: urmarirea penala dispusa de Departamentul de Justitie al SUA in cazul Dr. Fata, arestat cu douasprezece capete de acuzare in contul fraudelor medicale si al fraudelor financiare comise in interes propriu.

Potrivit explicatiilor furnizate de medicul naturist Dave Mihalovic pe site-ul PreventDisease.com, Dr. Fata a fost „un oncolog de renume in Michigan care, cu un an in urma, a recunoscut in fata instantei ca a stabilit in mod intentionat diagnostice de canc**er pentru oameni perfect sanatosi. Fata a recunoscut inclusiv ca le-a oferit presupusilor bolnavi de can*er medicamente chimioterapeutice pentru propriul profit.”

Articolul relateaza mai departe:

- Advertisement -

„Este alegerea mea”, a declarat marti Fata cu privire la vinovatia insusita pentru vinderea de nenumarate substante medicamentoase catre pacientii sai de-a lungul mai multor ani la rand. Asumandu-si vinovatia pentru fiecare cap de acuzare in parte, medicul a rostit cuvintele: „Am fost pe deplin constient de faptul ca terapia nu era necesara din punct de vedere medical.”

Fata a fost acuzat de comiterea unei fraude in valoare de 35 de milioane de dolari in contul companiei de asigurari de sanatate Medicare. Frauda a implicat facturarea guvernului pentru tratamente medicale oncologice si hematologice inutile. Guvernul sustine ca Fata a desfasurat aceasta inselatorie inca din anul 2009, folosind ca intermediari Centrele de Hematologie si Oncologie din Michigan cu birouri in Clarkston, Bloomfield Hills, Lapeer, Sterling Heights, Troy si Oak Park.

Potrivit declaratiilor guvernului, Fata a avut in ingrijire un numar total de 1200 de pacienti si a primit de la Medicare 62 de milioane de dolari din totalul de 150 de milioane invocate de catre medic.

La fel ca multi alti colegi de breasla, Dr. Fata s-a folosit de tactici imorale de intimidare pentru a pacali pacientii sa se supuna tratamentelor chimioterapice costisitoare fara ca acestia sa aiba vreodata nevoie de ele. Scopul urmarit a fost acela de a factura in contul Medicare milioane de dolari pentru tratamente chimioterapeutice toxice. Medicul a incasat profituri nesimtite trimitand acasa pacientii altfel sanatosi cu traume interne iremediabile dupa expunerea la chimioterapie.

Oncologii – Lupi in haine de oaie

Aceasta problema este mult mai raspandita decat ti-ai putea imagina. Am auzit recent de cazul unei femei care a fost supusa unei operatii de extirpare a unei tumori canc*eroase de mici dimensiuni localizata intr-unul dintre sani doar pentru a afla mai tarziu cu stupoare ca toate tesuturile din jur, inclusiv ganglionii limfatici, nu au prezentat de fapt nicio urma de can*er. Cu alte cuvinte, can*erul fusese 100% localizat si non-sistemic.

- Advertisement -

Cu toate acestea, timp de mai multe saptamani in urma operatiei, aceasta a mai fost si hartuita de oncologul spitalului sa se supuna „planului de tratament” recomandat, care, in mod evident, presupunea expunerea ei la substante chimice toxice pentru extorcarea a sute de mii de dolari din sistemul de asigurari de sanatate.

Atunci cand femeia a subliniat faptul ca nu a existat niciun alt can*er, si a intrebat carui scop ar mai servi chimioterapia in acest caz, raspunsul primit a fost – tine-te bine – ca tratamentele chimioterapeutice functioneaza pe post de masura „preventiva” impotriva cance*ului.

Sunt inimaginabile proportiile escrocheriilor si fraudelor medicale in astfel de situatii. Ideea ca chimioterapia ar putea servi cumva ca un mijloc de prevenire a can*erului este pur si simplu o fantezie deliranta si bolnava vanduta cu varf si indesat de catre oncologi pacientilor dezinformati si naivi. Iar acesti medici lipsiti de orice scrupule isi camufleaza actele sub forma unor „consultatii medicale nevinovate” omitand complet sa mentioneze in toate astea si conflictele de interese financiare scandaloase.

Da, doctorul vraci care te aranjeaza pe loc cu un diagnostic de can*er este totodata medicul sarlatan care incaseaza cecuri grase de pe urma Medicare ca sa te poata otravi in voie cu substante chimice dupa cam il taie capul. Si, ca sa vezi, acest conflict de interese absolut scandalos nu este niciodata mentionat pacientilor. Acesti medici recurg la tactici de intimidare a pacientilor, mintindu-i cu nerusinare ca, daca nu se supun unui anumit tratament, risca sa se „curete” in sase luni sau mai putin.

In orice alta profesie, aceste practici complet neetice ar avea un rasunet urias, dar aici sunt cumva voalate de „marja de eroare” a mijloacelor de diagnostic. Mai ales cand vine vorba de femei, care sunt si mult mai impresionabile decat barbatii, nenumarate paciente cad prada speculatiilor financiare ale unei industrii de tratament al can*erului lipsite de scrupule si stimulate de profiturile aduse de tratamente, si nicidecum de perspectiva unei posibile vindecari.

Inselatoria cu rezultatele mamografiilor convinge femeile sa se expuna la otravuri

„Examenele de depistare a can*erului mamar cresc rata mortalitatii de can*er de san si nu au un impact pozitiv palpabil asupra preventiei bolii”, informeaza site-ul PreventDisease.com. „In ciuda inexistentei unor dovezi clare in sprijinul practicilor de testare periodica si al mamografiilor la orice varsta, recomandarile elaborate de Societatea de Imagistica a Sanilor (SBI) si de Colegiul American de Radiologie (ACR) cu privire la depistarea can*erului de san invoca initierea de astfel de demersuri incepand cu varsta de 40 de ani sau chiar mai devreme in cazul pacientelor cu grad ridicat de risc.”

In contul fiecarei femei ajutate, mamografiile provoaca prejudicii de sanatate altor zece femei, iar numarul de rezultate fals pozitive emise de industria can*erului este absolut urias. In fiecare an, in SUA si in alte tari unde industria corupta a can*erului a pus stapanire pe intreg sistemul medical, vietile femeilor sunt sacrificate pentru profit!

- Advertisement -

Pentru a musamaliza aceste lucruri, toate cauzele de deces atribuibile chimioterapiilor sunt puse, in schimb, pe seama „can*erului”. Nu cred sa existe vreun certificat de deces in America pe care sa fie inscris in dreptul cauzei mortii cuvantul „chimioterapie”. Acesta este modul in care industria ascunde adevarul despre numarul femeilor pe care le ucide pe banda in timp ce incaseaza in mod fraudulos profituri de pe urma sistemului de asigurari de sanatate. Unele voci eticheteaza aceste acte ca fiind efectiv „crime medicale” comise de mafia medicala.

Dar, dupa cum explica site-ul PreventDisease.com, „Dr. Farid Fata este doar o consecinta a sistemului. Ca el exista mii de alti medici oncologi in functie atat in Statele Unite cat si in multe alte tari, acesti medici facandu-se vinovati de aceleasi crime, dar scapand neprinsi prin faptul ca stiu sa stearga inteligent toate urmele.” Inclusiv victimele care le trec pragul acestor criminali pentru a le cere ajutor medical se fac intr-un fel vinovate. In loc sa fie ajutate, aceste persoane ajung sa fie otravite si chiar ucise pentru bani.

Numarul de victime din contul industriei can*erului este net superior chiar si celor atribuibile actelor de terorism si razboaielor

Aceasta crima continua impotriva femeilor face ca pana si bilantul victimelor tuturor actelor de terorism si ale razboaielor din lume sa para mai putin coplesitor prin comparatie. Razboiul impotriva femeilor purtat de industria can*erului, si dispretuit de luptatori pentru dreptate precum Susan G. Komen, nu este altceva decat o crima impotriva umanitatii.

Sa mai atribuim denumirea de „medicina” acestor practici este o insulta la adresa demnitatii umane. Nu mai e deloc vorba de medicina aici, ci pur si simplu de o modalitate de a transforma corpul femeiesc intr-o moneda de schimb la operarea de tranzactii cu vieti omenesti.

Ai mare grija cata incredere aloci medicilor oncologi. Risti sa intri pe mana unor oameni care abia asteapta sa te otraveasca cu buna stiinta pentru bani. Sub masca de medic preocupat pentru sanatatea ta poate sta de fapt un speculant insetat de castig si preocupat de propriul cont bancar.

Sursa: SECRETELE.COM