Array

Mecanicul rămăsese fără loc de muncă, se ducea la interviu când a văzut un bătrân care-și lovea mașina. I-a reparat-o, dar întârziase la interviu. Când a ajuns acolo a avut cea mai mare supriză din viața lui, ce i s-a întâmplat e unic

- Advertisement -

Jimmy lucra ca mecanic dar nu avusese de muncă în ultima vreme. Bărbatul avea un suflet bun, dar mereu îi fusese frică să aplice pentru un nou loc de muncă. Dar în acea zi se întâmpla să meargă la un interviu.

Era îmbrăcat într-o cămașă albă și costum. Voia să ajungă acolo mai devreme, tocmai de aceea plecase de acasă la 8:30, deși întâlnirea lui era abia la 10:00.

Când Jimmy a ajuns la stația de autobuz, a văzut un bărbat mai în vârstă care-și lovea mașina. Mecanicul cu inimă bună s-a oferit să ajute și a reușit să-i repare bărbatului mașina, dar mai avea foarte puțin timp să ajungă la interviu.

Bătrânul era foarte recunoscător și s-a oferit să-l plătească, dar Jimmy nu voia să ia banii. Bătrânul a insistat atunci să îl conducă la interviu, iar Jimmy a fost de acord. Omul l-a dus cu mașina până la birou, apoi a plecat. Atunci când Jimmy a intrat în sala de așteptare, a văzut că erau mulți care își doreau slujba la care aplicase și el. A mai observat și că toți erau curați, pe când el era plin de ulei de la mașina bătrânului pe care îl ajutase.

- Advertisement -

Cei care aplicaseră pentru locul de muncă erau chemați unul câte unul, dar toți au plecat dezamăgiți. În cele din urmă a venit și rândul lui Jimmy.

El a fost aproape șocat să vadă că cel care îi lua interviul era chiar bătrânul pe care îl ajutase cu ceva vreme în urmă! Bărbatul era managerul companiei, acesta i-a zis: ,,Sunt destul de sigur că iau decizia corectă când te invit să faci parte din echipa noastră înainte să pleci din birou. Pur și simplu știu că vei fi un om muncitor în care vom putea avea încredere. Felicitări, slujba e a ta!”

sursa