Array

Matematicianul roman care a gasit formula castigatoare la Loto! A reusit de 14 ori sa ia marele premiu

- Advertisement -


Formula castigatoare la Loto a fost descoperita de catre un roman!

Matematicianul roman se numeste Stefan Mandel si e stabilit in Australia. Barbatul a gasit formula castigatoare la Loto prin intermediul calculelor matematice. Totodata, metoda sa este cat se poate de legala.

Mai mult decat atat, romanul a reusit de 14 ori sa ia marele premiu, iar in prezent s-a restras pe o insula linistita, unde se bucura de castigurile sale. El a decis sa faca publica ecuatia prin intermediul careia s-a imbogatit.

- Advertisement -

Loteriile din multe tari i-au interzis lui Stefan Mandel sa mai participe la concursuri. Asta deoarece formula castigatoare la Loto pe care el o tot punea in practica incepuse sa dea tot mai des roade.

Barbatul a castigat de 14, dupa ce a inventat acea formula. De asemenea, in mod normal, sansele unei persoane sa castige marele premiu oferit de o loterie sunt de 1 la 14 milioane! Totusi, romanul a sfidat aceste sanse cand a tot obtinut jackpotul.

In plus, el nu a incalcat nicio lege cand si-a pus in practica formula castigatoare la Loto. Acesta s-a folosit doar de inteligenta sa si de afinitatea pentru numere, cat sa inventeze un calcul aproape perfect prin care a invins sistemul.

Norocul romanului a fost pus la grea incercare in anul 1995, atunci cand a fost acuzat de evaziune fiscala pentru ca incerca sa dea lovitura in Israel. El a fost inchis pentru 20 de luni, iar inainte a fost anchetat de cate CIA si FBI. Dupa ce a fost eliberat, s-a retras pe insula Vanuatu, din Australia, de unde nu a mai plecat.

Formula castigatoare la Loto pe care Stefan Mandel a inventat-o se bazeaza pe 6 puncte:
1. Sa fie calculat numarul total al combinatiilor posibile

2. Sa fie cautate loteriile cu o marja castigatoare de cel putin 3 ori mai mare decat media combinatiilor

- Advertisement -

3. Sa se stranga suficienti bani cat sa fie cumparate bilete pentru fiecare combinatie

4. Sa fie folosit algoritmul de matematician, dar si tehnologia, ca sa fie completat fiecare bilet

5. Sa se ia fiecare bilet si sa fie dat dealerilor de loterii din oras

6. Sa astepte pentru ca unul din biletele sale sa fie declarat castigator.