Array

Mamele astea sunt o inspiratie pentru toata lumea! Desi au copii nu renunta deloc la viata lor si mai ales la sport!

- Advertisement -


Este superb sa vezi cat de bine se distreaza impreuna mamele si copiii lor in timp ce fac sport.

Mamele astea sunt o inspiratie pentru toata lumea! Fac sport cu copiii lor. O data devenita mama timpul pe care ti-l acorzi tie scade dramatic, iar daca ai mai mult de un copil, atunci cu siguranta s-ar putea sa ai probleme foarte serioase in ceea ce priveste recuperarea vietii tale dinainte.

Mamicile din filmuletul de la finalul articolului sunt insa fenomenale, iar imaginile cu ele au fost vazute de milioane de oameni pe internet. Fie ca alearga cu copilul in brate sau fac yoga in timp ce bebelusii lor incearca si ei sa se catere pe ele, toata femeile din aceste imagini au gasit un mod superb de a imbina rolul lor de mame cu pasiunea pentru sport si o viata sanatoasa.

- Advertisement -

Mai mult, asta este modul lor de a le transmite mai departe copiilor pasiunea pentru o viata sanatoasa si pentru miscare si le iese intr-un mod chiar foarte distractiv.

Pentru a evita depresia “post-partum” multe dintre proaspetele mamici fac tot posibilul ca viata lor sa fie cat mai plina si mai frumoasa alaturi de copil si cauta sa nu se neglijeze pe ele. Femeile din aceste imagini au dus insa asta la un cu totul alt nivel.

Poate ca nu mai au timp de mers la sala, asa cum o faceau inainte, dar acum cu siguranta au gasit metode sa faca sport acasa si sa aiba in acelasi timp grija sa nu-si neglijeze copii sau sa-i lase sa se plictiseasca.

Asa ca daca esti o proaspata mamica sau ai o prietena care este, atunci cu siguranta ar trebui sa vada imaginile astea pentru ca sunt foarte motivationale si daca mamicile din SUA o pot face, de ce nu si cele din Romania.