Array

Luciana a cântat cu voce de femeie și de bărbat. Moment uimitor la ”Vocea României”.

- Advertisement -

sursa: Stirile Pro Tv

Luciana Răducanu a întors vineri toate cele patru scaune ale juraților de la Vocea României, cu o interpretare unică a piesei ”Bohemian Rhapsody”, de la Queen.

Reușind să cânte atât cu voce de femeie, cât și cu voce de bărbat, concurenta de 36 de ani a impresionat publicul și jurații, care au avut numai cuvinte de ladă.

”Felicitări pentru alegerea piesei, a fost un moment epic”, a spus Irina Rimes.

- Advertisement -

”A fost foarte ciudat la un moment dat, pe două voci, ba bărbat, ba fată”, a spus Andra.

”Vocea ta e ca un Ferrari, în sensul că Ferrari e o mașină pe care trebuie să știi să o conduci. În momentul în care bagi a doua și e ploaie și îi dai tare, îți fuge de fund mașina aia și te întoarce și te-a băgat în zid. Mare tău avantaj este că ai o voce care răspunde extraordinar de bine celui mai greu stil de cântat, din punctul meu de vedere, care este rockul”, a spus Tudor Chirilă.

Luciana l-a ales pe Tudor ca antrenor. ”Cred foarte tare în vise, am visat și știam. Îl aleg pe Tudor”, a spus ea.

Vocea României este o emisiune de talente din România. A avut premiera pe 27 septembrie 2011 la Pro TV. Cel de-al șaptelea sezon a debutat pe 8 septembrie 2017, cu finala pe 15 decembrie 2017.

Fiind bazată pe competiția muzicală The Voice of Holland, emisiunea a fost creată de producătorul de televiziune olandez John de Mol și face parte din franciza internațională The Voice. Conceptul constă în găsirea de interpreți talentați cu vârste de cel puțin 16 ani, începându-se printr-o etapă de audiții publice. Câștigătorul este determinat prin votul publicului, care se realizează prin mesaje text și apeluri telefonice la numere special alocate fiecărui concurent. Începând din sezonul 6, telespectatorii pot vota și prin intermediul aplicației emisiunii, având posibilitatea de a acorda câte un vot online gratuit în fiecare rundă de vot.

Premiul cel mare constă în suma de 100 000€, obținută prin sponsorul Telekom (anterior Cosmote), și un contract cu Universal Records. Până în momentul actual, au fost desemnați șapte câștigători: Ștefan Stan, Julie Mayaya, Mihai Chițu, Tiberiu Albu, Cristina Bălan, Teodora Buciu și Ana Munteanu.

- Advertisement -

Emisiunea are un juriu format din 4 membri care analizează și aduc critici artistice constructive interpretărilor concurenților. Fiecare jurat pregătește o echipă de artiști și se află într-o competiție continuă cu ceilalți pentru a se asigura că învingătorul face parte din echipa sa și că, astfel, va deveni antrenorul câștigător.