Array

Letitia Roman s-a intrecut pe ea la Vocea Romaniei!

- Advertisement -

I-a tinut pe pe antrenori cu sufetul la gura cu piesa „Jealous” a lui Labirinth. Letitia Roman s-a intrecut pe ea la Vocea Romaniei.

Prezentatorul emisiunii încă de la sezonul inaugural este Pavel Bartoș. În primele 3 sezoane, concursul a avut și o coprezentatoare: original Roxana Ionescu, înlocuită în sezoanele 2 și 3 de Nicoleta Luciu.Din sezonul 8,Pavel va avea din nou o coprezentatoare ,de data aceasta fiind Irina Fodor. Emisiunea are și un corespondent pe rețelele sociale (numit „V Reporter”), care intră în contact cu publicul și ia scurte interviuri concurenților în culise. V Reporterul original a fost Vlad Roșca,înlocuit în sezoanele 4 și 5 cu Oana Tache și apoi cu Lili Sandu începând cu sezonul 6. Din sezonul 8,emisiunea va avea si un vlogger. Acesta este Laura Giurcanu.

Antrenor

- Advertisement -

Horia Brenciu
Marius Moga
Loredana Groza
Smiley
Tudor Chirilă
Adrian Despot
Irinahttps://vid/eo.devizitat.org/wp-admin/admin.php?page=wpseo_dashboard Rimes
Andra

Componența juriului în primele 3 sezoane a fost următoarea: Horia Brenciu, Loredana Groza, Smiley și Marius Moga. Horia Brenciu a părăsit emisiunea după sezonul 3, fiind înlocuit de Tudor Chirilă, iar Moga a fost înlocuit în sezonul 7 de Adrian Despot. In sezonul 8 Loredana Groza si Adrian Despot vor fi inlocuiti de Irina Rimes si Andra,in timp ce Smiley si Tudor Chirilă isi pastraza rolurile de antrenori. Dintre toti antrenori care au fost de la inceputul emisiuni pana in prezent,Smiley este cel mai longeviv antrenor al acestei emisiuni inca de la participarea sa in primul sezon.

Emisiunea folosește și o formație de dans pe perioada spectacolelor live. Inițial, acest rol a fost îndeplinit de Baletul Edi Stancu,înlocuit în sezoanele 4 și 5 cu Baletul PRO Dance, condus de coregraful Emil Rengle, în sezonul 6, cu trupa de dans COBO Dance Company, condusă de Andra „Cocuța” Gheorghe și Bogdan Boantă, a cărei componență cuprinde și foști dansatori ai Baletului Edi Stancu,iar în sezonul 7, cu trupa Anturaj, condusă de coregraful Cristian Miron.

Orchestra live a emisiunii a fost dirijată de George Natsis în primele 3 sezoane. Din sezonul 4, aceasta a fost înlocuită de o orchestră condusă de Paul Ilea.

Și echipa de producători a suferit schimbări pe parcursul concursului. Inițial, emisiunea a fost coordonată de Mona Segall (producător general) și Robert Lionte (producător executiv). Din sezonul 4, aceștia au fost înlocuiți de Dan Alexandrescu (producător executiv), Melanie Triebel, Peter Majeský și Ana Maria Modâlcă (producători generali).