Array

La 2 ani și 10 luni, Anastasia, recită în întregime “Luceafărul” lui Eminescu

- Advertisement -

Micuţa Anastasia uimea în 2012 după ce un filmuleţ cu ea recitând fără probleme toate cele 98 de strofe ale poeziei lui Mihai Eminescu, “Luceafărul”, a apărut pe internet. Anii au trecut, iar Anastasia este acum o şcolăriţă silitoare. (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial site-ul nr. 1 de shopping al vedetelor)

Are 7 ani şi este clasa întâi, iar mama ei a spus că fetiţa „se descurcă foarte bine atât la matematică dar şi la română„. Anastasia a fost de mică un copil deosebit. Mamă ei a povestit că micuţa a mers de la 7 luni şi jumătate, a vorbit de la un an, a reuşit să formeze propoziţii cu subiect şi predicat de la un an şi jumătate, iar la doi ani a învăţat prima poezie.

În plus, cu ajutorul mamei sale, rezolvă puzzle-uri de 100 de piese până să împlinească 3 ani şi a învăţat planetele, continentele şi toate capitalele statelor lumii. Iar la 4 ani şi jumătate, fetiţa făcea exerciţii de dicţie complicate, chiar şi pentru tinerii care se pregătesc pentru actorie.

A învăţat 98 de strofe la aproape 3 ani

- Advertisement -

Anastasia a ajuns celebră pe Youtube în 2012, după ce mama ei a filmat-o recitând toate cele 98 de strofe din „Luceafărul”. Puştoaica din Miercurea Ciuc a reuşit să memoreze cea mai lungă poezie românească în numai trei săptămâni, iar talentele ei speciale nu se opresc aici.