Array

Kate Middleton pune in practica cel mai bizar joc pentru copiii sai! Ce face Ducesa de Cambridgle alaturi de George si Charlotte

- Advertisement -

Kate Middleton adora sa petreaca timp cu copiii sai!

Ducesa de Cambridge incearca sa le fie alaturi celor mici, pe cat ii sta in putinta. Pe langa indatoririle sale regale, Kate Middleton sta ore in sir in compania copiilor sai si alaturi de acestia a inventat un joc foarte bizar.

Cand vremea tine cu ei, Kate ii scoate pe George si Charlotte la plimbari prin natura, acolo unde pun in practica joculetul lor preferat. Si, s-ar parea ca nimeni nu ii intrece in aceasta activitate pe cei doi nepoti ai Reginei Elisabeta.

Ducesa de Cambridge incearca mereu sa le capteze atentia copiilor sai cu tot felul de metode. Recent, aceasta a dezvaluit ca atunci cand ies sa se plimbe prin natura obisnuiesc sa practice un joc neobisnuit.

- Advertisement -

In aceasta saptamana, Kate a revenit, in mod oficial, din concediul sau de maternitate si a participat la primul eveniment. Ea a vorbit despre modul cat se poate de adorabil in care isi petrece timp cu copiii sai mai mari. Mai exact, Printul George si sora lui, Charlotte, sunt de neintrecut cand vine vorba de vanatoarea de paianjeni.

Sotia lui William a vizitat Centrul de Recreere Paddington pentru a lucra cu adolescentii si copiii de acolo. Aceasta s-a implicat alaturi de cei mici in numeroase activitati educationale in natura, de exemplu cautarea insectelor sub pietre sau impletirea coroanelor de frunze.S-ar parea ca Ducesa de Cambridge face o treaba foarte bune in ceea ce priveste astfel de activitati. Ea sta ore intregi in natura impreuna cu George si Charlotte. Kate adora sa participe alaturi de cei mici la acele vanatori de paianjeni, chiar in gradina lor.

Kate Middleton a reusit astfel sa demonstreze ca este o mama obisnuita, care se implica foarte mult in cresterea si modul in care ii educa pe copiii ei si ai Printului William.

Aceasta a aratat ca vrea sa fie prezenta cat mai mult in viata lui George si Charlotte, mai ales ca ei sunt la o varsta frageda, de 5 si, respectiv 3 ani. Totodata, Kate l-a dus pe George la scoala, la doar o zi de la nasterea Printului Louis.