Array

Ion Iliescu, a permis pe data de 3 februarie 1990 să dispară din conturi întreaga rezervă valutară a țării!

- Advertisement -

Pe timpurile lui Iliescu, aproape 3 miliarde de dolari, au fost convertiți în lei la cursul de 14 lei/1 dolar. Acești bani au fost agonisiți de părinții noștri, după care au fost vânduți de bișnițarii noștri la colțul străzii cu un preț de 4-5 ori mai mare.

Apoi acei bani erau puși în bagajele mașinilor acestor trădători. După care acele sume enorme erau păstrate pentru etapa privatizării MEBO.

Conturile uzinelor și fabricilor din România erau pline, dar acești bani erau păstrați pentru alte scopuri. Erau destinați pentru reutilarea și retehnologizarea uzinelor și a mijoacelor de producție.

Destinați acestor sume au fost denaturate din sume care trebuiau să fie pentru dezvoltare, în profituri nete destinate pentru plata dividentelor.

- Advertisement -

De fapt era posibilitatea de apune mâna pe dividentele care erau la fabrică. Cea mai mare infracțiune economică cu față legală a fost privatizarea MEBO.

Printr-o singură privatizare a fost furată toată truda și munca părinților noștri de ani de zile și anume banii proveniți din devalizarea rezervelor valutare ale României.

Pe parcursul a 24 de ani am fost furați și jefuiți încetul cu încetul de toată truda părinților noștri. Deja au întrecut orice limită și vor să ne lipsească și de darurile naturii.

sursa: https://www.cocoon.ro

Citeste si:  Un leopard rar si-a facut selfie-uri cu o camera lasata in munti. Cum a reusit

- Advertisement -

Fotograful Terry Townshend a avut o surpriza placuta atunci cand camera lui a surprins un leopard al zapezilor in habitatul sau natural. Mai mult, felina a fost cea care si-a facut singura pozele, ceea ce multi au numit chiar “selfie-uri”.

Townsend se afla intr-o expeditie in lantul muntos din nord-vestul Chinei, intr-o zona numita Valea pisicilor datorita numarului mare de feline masive din zona. Townshend a montat camera la o inaltime de 4.900 de m, habitatul normal al unui leopard al zapezilor din Platoul Tibetan.

“Sunt coplesit de bucurie,” a declarat Townshend pentru MailOnline. “Nu as fi crezut niciodata ca pot surprinde o poza in care un leopard al zapezilor sa se uite asa direct in camera.”

Leopardul zapezilor e una dintre felinele masive ce s-au adaptat la conditiile extreme, precum cele din Platoul Tibetan. Blana lui gri il ajuta sa se camufleze cu usurinta printre stancile si flora din regiune.

Potrivit WWF, specia e rara. Mai sunt aproximativ 4.000 de specimene in natura, insa guvernul Chinei a promis ca va investi sume semnificative pentru a proteja leopardul zapezilor, ce e in pericol din cauza pierderii habitatului si a vanatului.