Array

Inna, moment emotionant alaturi de mama ei. Asculta-le cantand prima oara impreuna

- Advertisement -

Inna le-a facut o surpriza fanilor sai: a venit in studioul PRO FM alaturi de mama sa si au interpretat pentru prima oara o piesa impreuna. Cele doua au ales sa interpreteze un colind.

Inna aparut in studio-ul PRO FM intr-o tinuta chic, care a indus pe toata lumea in eroare. Pantalonii vedetei, jumatate negri, jumatate nude, creau o fantastica iluzie optica: toti cei care au  vazut-o au crezut ca poarta pantaloni doar pe jumatate de picior 🙂

Cantareata a impresionat si la capitolul accesorii, purtand o palarie stylish si o pereche de incaltari cool.

- Advertisement -

Inna a venit insotita de mama sa, alaturi de care a interpretat in direct la PRO FM un colind, spre surpriza fanilor.

Inna (nume real: Elena Alexandra Apostoleanu, n. ,o cântăreață de muzică dance, pop și house din România. A început să colaboreze cu echipa de producători Play & Win în 2008, an în care a fost lansat și primul său disc single, „Hot”,piesă ce a ajuns pe primul loc în clasamentele radio din România, Bulgaria, Polonia, Rusia, Ungaria, Turcia și Grecia.

De pe albumul său de debut, Hot (2009), Inna a lansat alte patru discuri single, „Love”, „Déjà Vu”, „Amazing” și „10 minutes”, toate acestea câștigând poziții fruntașe în clasamentele de specialitate din Europa. Pe 15 aprilie 2009, cântăreața a semnat un contract de management cu una dintre cele mai importante case de înregistrări din America, Ultra Records. Prin semnarea acestui acord, compania se angaja să promoveze materialele discografice ale cântăreței în S.U.A., Regatul Unit și Canada. Ulterior, interpreta a câștigat patru trofee la gala premiilor Romanian Music Awards 2009.

În aprilie 2009, șlagărul Innei, „Hot”, a fost nominalizat la categoria „Cea mai bună melodie internațională” în cadrul ceremoniei Premiilor Eska. În toamna anului 2009, Inna obținea un trofeu la premiile MTV Europe Music Awards, la categoria „Cel mai bun interpret român”.

- Advertisement -

 

sursa: perfecte.ro